Haberler

    Samsung'un Bir Sonraki Android Go Telefonu Galaxy A2 Core'un İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Geçtiğimiz aylarda Geekbench'te ortaya çıkan yeni Samsung Galaxy A serisi telefonun bilgisayar tasarımı görüntüleri ortaya çıktı.

    Samsung'un Android Go işletim sistemi kullanan ve daha çok başlangıç seviyesine hitap eden telefonları bulunuyor. Bu telefonların en yenisi de Galaxy A2 Core olacak.

    Geekbench'te ortaya çıktığında model numarası SM-A260F olarak belirtilen telefonun resmi adı Samsung Galaxy A2 Core olacak. Sızdırılan görüntülerde telefonun bilgisayar tasarımı görüntüleri de yer alıyor.

    Galaxy A2 Core'un görüntüleri en az iki farklı renk seçeneğini ortaya çıkarıyor. Telefonun bir siyah bir de mavi renk seçeneği olacağı görselde belli olmasına rağmen daha fazla opsiyon olup olmayacağı bilinmiyor. Telefonun fiyatı da belirsizliğini koruyor.

    Başlangıç seviye bir telefon olması beklenen Galaxy A2 Core'un özellikleri de ona göre belirlenmiş. Telefon, 14 nm Exynos 7870 işlemciye sahip olacak gibi görünüyor. 1,6 GHz hıza sahip olan 8 ARM Cortex-A53 yongaya sahip bu işlemci, bu seviye için yeterli gücü verecektir. Cihazın grafik işlemcisi ise ARM Mali-T830 MP1 olacak. Telefonun RAM'i ise çoğu Android Go telefon gibi 1 GB olacak. Telefonun Android 8.0 Oreo Go Edition işletim sistemine sahip olması bekleniyor. Ancak Samsung, Android 9.0 Pie Go işletim sistemini de tercih edebilir.

    Telefonun tasarımı, Galaxy J2 ile oldukça benziyor. Ön kamera sağdan sola geçmiş olsa da geri kalan tasarım oldukça benzer. Galaxy A2 Core'un 5 inç PLS TFT ekranı olması bekleniyor. Ekranın 960x540 piksel çözünürlüğe ve 16: 9 ekran en boy oranına sahip olacağı tahmin ediliyor.

    Telefonun arka kısmında da kameranın yeri değişmiş durumda. Kameranın altında ise hoparlör yer alıyor. Telefonun sağ yanında ise güç ve ses düğmelerini görmek mümkün. Görüntülere göre telefonun kulaklık girişi bulunuyor. Telefonun alt kısmında bulunan bu girişin yanında ise şarj soketi var. Telefon 4G bağlantı, Bluetooth ve microSD kart girişine sahip.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Samsung Galaxy Cep Telefonu Samsung Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title