Haberler

Beşiktaş'a Japonya'dan Kagawa Müjdesi

Beşiktaş'ın Dortmund'dan sezon sonuna kadar kiraladığı futbolcu Kagawa'nın kariyerine Beşiktaş'ta devam edeceği belirtildi.

Borussia Dortmund'da sezon sonuna kadar kiralanan Kagawa konusunda Japonya'dan güzel haberler geliyor. Japonya'da dün yapılan haberlere göre; Beşiktaş, yaz aylarında Kagawa'yla birlikte Japonya turuna çıkacak. Bu gelişme ise aslında daha büyük bir olayın habercisi. Kagawa'nın mukavelesi sezon sonunda bitecek. Beşiktaş'ın Kagawa'yla Uzak Doğu'ya gidebilmesi için sözleşmesini uzatması gerekiyor. Yani Japonlara göre bu iş çoktan bitti. Kagawa, Kartal'da kalacak.

MECBURi OPSİYON MADDESİ

Alman ekibi Dortmund'la 2020'ye kadar mukavelesi bulunan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1 sezon daha kiralanacak. Ancak bu sürenin ardından Dortmund'la da mukavelesi biteceği için kiralama sözleşmesine "Mecburi satın alma opsiyonu" konulacak. Finansal Fair Play kriterlerine dikkat etmek zorunda olan Beşiktaş, bu rakamı düşük tutmaya çalışacak. Yani önümüzdeki sezonun sonrasında Beşiktaş, opsiyonu ödeyip, Kagawa'nın tapusunu da kasasına koyacak.

Beşiktaş'a Japonya'dan Kagawa müjdesi

GÖNLÜ KALMAKTAN YANA

Kagawa, daha önce yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıklamıştı. Kartal'daki formuyla yeniden milli takıma göz kırpan tecrübeli oyuncu için Japonya'dan federasyon yetkililerinin geldiği de ortaya çıktı. Konya maçında sonradan oyuna giren ve galibiyet golünü atan futbolcu için şimdilik milli takım onayı çıkmadı. Çünkü Kagawa'nın 90 dakikalık performansı merak ediliyordu. Yakın zamanda milli takım yetkilileri tekrar onun için gelecek. (Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dortmund Beşiktaş Japonya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

team system:

Fikret Ormanın bu futbolcuyu alabileceğini sanmıyorum ! Daha öncede bu benzer durumlarda Talisca , Abou Bakar , Gomez gibi bir çok futbolcu elden kaçmıştı

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title