Haberler

Okan Kurt, Giyim Tarzıyla Neymar'a Özendi

Güncelleme:

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, hayranı olduğu futbolcu Neymar'a özendi. Kurt, Neymar'ın giydiği eşofman takımının aynısı giyerek izinde gittiği belli etti. Kurt'un Neymar'ı paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyayı salladı

Demet Akalın ile evliliklerini geçtiğimiz yıl sonlandıran ancak kısa süre sonra ilişkilerine kaldıkları yerden devam eden Okan Kurt, yıldız futbolcu Neymar'a özendi.

Neymar ile aynı eşofmanı giyen Okan Kurt, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

NEYMAR'A ÖZENDİ

Futbolcuya olan hayranlığını fotoğrafla anlatmaya çalışan Okan Kurt, renkli eşofman takımı giydiği fotoğrafa "Adam gibi adam! Neymar." mesajını da yayınladı.

Okan Kurt, Giyim Tarzıyla Neymar'a Özendi

FOTOĞRAFA BEĞENİ YAĞDI

Okan Kurt'un bu fotoğrafı binlerce beğeni alırken, eşofman takımının fiyatının yaklaşık bin TL olduğu öğrenildi.

Okan Kurt, Giyim Tarzıyla Neymar'a Özendi

OKAN KURT KİMDİR?

Türkiye'nin Demet Akalın ile tanıdığı iş adamı Okan Kurt, 1982 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, bir dönem eğitimi nedeniyle ABD'de ve İtalya'da yaşadı.

2012 yılında görkemli bir düğün ile Demet Akalın ile hayatını birleştirdi. 6 yıllık evliliklerini 11 Eylül 2018'de sonlandıran ikilinin 2014 yılında dünyaya gelen "Hira" adını verdikleri bir kızı var.

İş adamı olarak bilinen Okan Kurt, eşi Demet Akalın'ın "Şerefime Namusuma" şarkısının klibinde oynadı, bu klip uzun süre konuşuldu. Ayrıca DJ'lik performansıyla sık sık magazin sayfalarına konu olan Okan Kurt, Demet Akalın ile birlikte ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın 'Osman Pazarlama' filminde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Demet Akalın Okan Kurt Haberler

500

Yorumlar (17)

coni:

Esorfmani alacak parayi nerden buldun ? hani nerde haciz maciz anlasmali bosanip borctan kactiniz !!!

15
0
yanıtYanıtla
.:

TİPER BAK TAM HANZO

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazı:

Allah mutluluk’larını daim etsin , Allah bir yastıkta kocatsın gerçekten birbilerine yakışıyorlar. Lütfen bari böyle güzel tablolarda iyimser olup kin gütmeden aşşağılamadan yorum yapsak biraz’da pozitiv yaklaşsak gerçekten buna çok ihtiyacımız var. Olumsuz haberlerin ardından yüzleri mutluluktan gülen bir haber insana birazda olsun tebessüm ve iyi hissettiriyor inşAllah herkes yuvasında mutlu, mesut, dertsiz , sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin. Akılıolalım insanlığımızı kaybetmeyelim

7
5
yanıtYanıtla
bilgin engin:

uzum uzume baka baka kararir kari koca ergen gibi ona buna uzeniyorlar eee ne yapsinlar sitil tarz yok ki hele sonradan gorme demet tam faciha

10
0
yanıtYanıtla
50¢_or_1000$:

özenti ergene benzemiş. . .

9
0
yanıtYanıtla
fatoşla hasoş:

ulan sen kim neymar kim treeeeekkk 50krş

8
0
yanıtYanıtla
ttt:

Neymar öyle de sen ne kadar adamsın orası tartışılır

6
0
yanıtYanıtla
PU HA HA:

PATATES ÇUVALI GİBİ DURUYOR

5
0
yanıtYanıtla
Şaşkın:

Özenti tek kelimeyle

3
0
yanıtYanıtla
orcnfb:

çocuk adamı bırakın ergenliğini yaşasın...

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title