Haberler

Burak Yılmaz Durdurulamıyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz fırtınası esiyor. Devre arasında Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı yıldız futbolcu, siyah-beyazlıların ikinci yarıda topladığı puanlarda başrol oynadı.

Beşiktaş formasıyla ligin ikinci yarısında 8. maçına çıkan Burak, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

BURSASPOR VE FENERBAHÇE'YE 2'ŞER GOL

Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarında fileleri 2'şer kez havalandıran Burak Yılmaz, geçtiğimiz hafta oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında da Adem Ljajic'in golünün asistini yapmış ve ardından da serbest vuruştan takımının ikinci golünü kaydetmişti.

Burak Yılmaz Durdurulamıyor

GÖZTEPE'Yİ DE BOŞ GEÇMEDİ

Göztepe önünde de ikinci yarının hemen başında sahneye çıkan Burak Yılmaz, Quaresma'nın ortasında iyi yükselerek kafa vuruşuyla takımını öne geçiren isim oldu. Beşiktaş formasıyla ikinci yarıda 8. maçına çıkan Burak Yılmaz, bu maçlarda 6 gol atarken 1 de asist yaptı. Burak Yılmaz bu gollerin tamamını Vodafone Park'ta oynanan son 4 maçta kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (11)

sertan 32:

fatih terim görsün gomıse olan para diagneye mıtrogluna onca para onların yanında bedava olan burak yılmaz kaprısın yuzunden alma yıllarca hakan sukurun kaprıslerıne nıye katlndın umıt karanada burak tarıfesı uyguladın sembolumuz bulent korkmazada haksızlık yaptın bir cok boş transferler yaptın butun bunlara ragmen hala cok sevıyoruz seni. . ama artık kaprısı egoyu bıraz kenara bırak paralarada sahıp cık

11
3
yanıtYanıtla
galatasaray cimbom:

BURAK TÜRKİYE NİN EN İYİ GOLCÜSÜ DÜR ŞU ANDA ÇOK SEVİNDİM MİLİ TAKIMA ÇAĞRILMASINA ardayıda çarılar inşallah bu çocuklar hep fatih terimin hacamaya çalıştığı yıldızlar türk futbolu ireliemesin diye futbol baronlarını türk futbolun gençlerini yıldızlarını harcayan kim kim siz biliyorsunuz yazık yazık

8
5
yanıtYanıtla
Burka:

Sahadaki haline iyi bakın, bitmiş adam olduğunu canlı olarak göreceksiniz. Hem ahlakını, hem fiziki yapısını. . . ?

5
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Esselamünaleyküm Dostlar.

4
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Burak kimdir ya atiyorsa atsin bjk ye 3.lukten baska bir sey gelmeyecek.

4
2
yanıtYanıtla
:

KONYA GÖZTEPE MAÇLARINI ZAR ZOR KAZANDI BJK . İÇ SAHADA BU TAKIMLARA BU KADAR ZORLANIYORSAN İYİ TAKIM FALAN DEĞİLSİN . KENDİNİZİ KANDIRMAYIN BOŞUNA .

1
5
yanıtYanıtla
TEAM SYSTEM:

Beşiktaş taraftarlarına , Rize de , Rizespordan fark yemeye hazır mıyız . Kasımpaşa maçında olduğu gibi yine bir felaket gelebilir başımıza , bu kaleci ve bu defansla vede en önemlisi artık verebileceği hiçbir şeyi kalmamış Şenol Güneş ile işimiz çok zor görünüyor Rizespor karşısında .

3
3
yanıtYanıtla
He hee:

Bu pacavrayi gormeye bile tenuzzul edemiyorum

0
3
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Şaka maka seriye bağladı, aldığı parayı hak ediyor, önümüzdeki 2 milli maçta toplamda en az 3 golü var.

1
0
yanıtYanıtla
gs:

diagneyle takas edebilirmiyiz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title