Haberler

Lucescu, Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş ile Görüşmüş

Güncelleme:

Şenol Güneş'in A Milli Takım ile anlaşması sonrasında hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta hoca adaylarından Lucescu'nun Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret ettiği ve Güneş ile bir araya geldiği ortaya çıktı.

Şenol Güneş'in 1 Haziran tarihinde A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceğinin açıklanmasının ardından Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına başlamış ve Mircea Lucescu ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir şekilde ayrılmıştı.

Sabah'ın haberine göre; Bu gelişmenin ardından, Rumen çalıştırıcının BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret ederek, siyah-beyazlı yöneticiler ve teknik direktör Şenol Güneş'le bir araya geldiği ortaya çıktı. Beşiktaş'ın başına oğlu Razvan Lucescu ile birlikte geçmek isteyen ve bunu tesislerdeki buluşmada da dile getiren 73 yaşındaki Mircea Lucescu'nun yöneticilere çalışma planı hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Lucescu, Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş ile Görüşmüş

Ayrıca Lucescu ile Güneş'in, Beşiktaş ve Milli Takım'ın yeniden yapılanması konusunda görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi. Bilindiği gibi siyah-beyazlılar, maliyetleri düşürüp gençleşme politikasına dönüş yaparken Lucescu da yeni jenerasyon Milli Takım'ın ilk adımlarını atan isim olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Şenol Güneş Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (15)

BEY:

Sergen Beyi isteriz

4
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

sergen de sergen diyoruz

5
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Aman haa Allah korusun

5
0
yanıtYanıtla
memoli:

lucescu mu kaldı ya adam uyuyor artık. . genç adamlara bakın sergeni getirin

3
2
yanıtYanıtla
malkoç.:

sakın böyle bir hata yapamsın tek adayımız sergen

3
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

lucescu beşiktaşa gelirse kesin küme düşürür;)

3
0
yanıtYanıtla
Sivrisinek:

gelme git ülkene hiç bir cacık olmaz senden. Yazık Olur Beşiktaşa

2
1
yanıtYanıtla
BUZZY:

Neye göre olayı yorumladığınız belli değil lucesku dünyanın en başarılı bir kaç hocasından biri değil mi hadi onu takip etmediniz türkiyede ki takım başarılarınıda mı hatırlamıyorsunuz şhaktar da zeniht te neler yaptığını bi araştırın boş boş atıyosunuz buralarda sergen hangi takımı alıp biyere getirmiş belki ilerde çok başarılı olabilir ama CV ler insanı biryere getirir

2
1
yanıtYanıtla
mavi sakkal:

Aynen haklusun uşağum deduğun dogridur sağa katulayrum luçesku kendunu ispatlamuş bir adamdur

yanıt0
yanıt0
yasin7:

lucescu gelirse beşiktaş benim için biter

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title