Haberler

    Özelliklerine Göre Fiyatıyla Bu Yılın Bombası Olacak Redmi 7 Tanıtıldı

    Redmi, fiyat/performans kavramını abartan akıllı telefonu Redmi 7'yi resmi olarak tanıttı. Cihaz, sunduğu özelliklere göre oldukça uygun bir fiyat etiketiyle geliyor.

    Xiaomi'nin alt markası olarak hizmet vermeye başlayan Redmi, yeni akıllı telefonu Redmi 7'yi resmi olarak tanıttı. Damla çentikli ekranı ve renk geçişli arka paneli ile hemen her tüketicinin tasarım beklentisini karşılayacak bir görünüme sahip olan cihaz, çift arka kamerası ile fotoğraf konusunda da beklenen performansı gösteriyor.

    Qualcomm'un orta segmentteki popüler işlemcilerinden biri olan Snapdragon 632 ile gelen Redmi 7, 4GB'a kadar RAM; 64GB'a kadar dahili depolama alanı sunuyor. Cihazın üstün tasarımı ve performansı dışında tüketicilerin en çok dikkatini çekecek özelliklerinden biri ise hemen her bütçeye uygun fiyatı olacak.

    Redmi 7 Özellikler

    Snapdragon 632 işlemci, Adreno 506 GPU

    2GB RAM, 16GB depolama / 3GB RAM, 32GB depolama / 4GB RAM, 64GB depolama

    6,26 inç (1520 × 720 piksel) HD+ ekran

    Android 9.0 Pie işletim sistemi

    12MP, f/2.2 diyafram + 2MP

    8MP ön kamera

    Çift 4G VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS

    4000mAh batarya

    Mavi, kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile tanıtılan yeni Redmi 7, 2GB RAM'li modeli için 568 TL + vergiler; 3GB RAM'li modeli için 650 TL + vergiler; 4GB RAM'li modeli için ise 809 TL + vergiler fiyat etiketine sahip olacak. Günümüz akıllı telefon fiyatlarını göz alacak olursak Redmi 7'nin oldukça bütçe dostu olduğunu söyleyebiliriz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu xiaomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title