Haberler

Fenerbahçeli Futbolcu Frey, Almanya'da Ameliyat Oldu

Güncelleme:

Sarı laciertli ekibin futbolcusu Michael Frey, ameliyat oldu.

Kasığından yaşadığı sakatlık nedeniyle Münih'te bulunan bir hastanede ameliyat edilen Frey'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi. 4 aydır sakatlığı bulunan ve gelinen süreçte ağrılarının daha da artmasıyla milli takım arasında bıçak altına yatan hücum oyuncusunun kısa sürede sahalara dönmesi bekleniyor. Antrenmanları bile ağrı içinde tamamladığı öğrenilen Frey'in Fenerbahçe için fedakarlık yaptığı ve ameliyatı ertelettiği belirtildi.

Fenerbahçeli Futbolcu Frey, Almanya'da Ameliyat Oldu

FENERBAHÇE'DE OYNADIĞI İÇİN ÇOK MUTLU

Sarı-lacivertli kulübün eski teknik direktörü Phillip Cocu döneminde daha fazla forma şansı bulan ve oynadığı 13 lig maçında 3, 5 Avrupa maçında 2 gol kaydeden 24 yaşındaki futbolcu formasına kavuşarak takımına yeniden katkı sağlamak istiyor. Ersun Yanal ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu da dile getiren Frey yakın çevresine Fenerbahçe'de oynadığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu da dile getiriyor. İyileşme sürecinin hemen ardından takımına daha çok katkı sağlamak için geri döneceğini vurgulayan Frey, bana fırsat verildikçe formamın hakkını sonuna kadar vereceğim ve taraftarımızı atacağım gollerle mutlu edeceğim mesajını verdi.(DHA)
Kaynak: Haberler.com / Spor

Michael Frey Fenerbahçe Münih Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

ttt:

bence de mutlu olmalı hayatının imzasını attı. bu yetenekle bu mallıkla fenerde oynaması ancak comolli malı sayesinde olur. . .

8
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Tüm yorumcuları Münihe,,Kahve İçmeye Davet Ediyorum;)

2
2
yanıtYanıtla
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:

ben çay içerim de geçen geldim yoktun. hala kahveni içemedik la sahteci. . kandırma insanları. reise selam yola devam . . .

yanıt1
yanıt1
ramiz dayısı:

ne olursa olsun yüreğiyle kalbiyle oynuyor gönderilmemeli

1
1
yanıtYanıtla
:

SAKAT ADAMI KİTLEMİŞLER İŞTE . ADAM NİYE OYNAYAMIYOR SANIYORDUNUZ SAHADA . DÜŞÜNÜN SAKAT FUTBOLCUYU KAÇ MAÇ OYNATTI İLK 11 DE . FENER O MAÇLAR 10 KİŞİYDİ HEP

2
0
yanıtYanıtla
MY~:

Yallah Frey

0
0
yanıtYanıtla
kapak:

Defalarca Burak Yılmazı alın dedim, ama futbolcudan anlamayan adam hala işinin başında. Bizi Fraye Slimaniye mahkum ett,

0
0
yanıtYanıtla
fatih gül:

michael frey yeni forma fc bayern münih

0
0
yanıtYanıtla
Serdar:

Bir Galatasaraylı olarak geçmiş olsun diliyorum, sağlığına en yakın zamanda kavuşur inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title