Haberler

Fenerbahçe'den tepki: Malum Mecralara Cevabımızdır

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden "350 milyonu batırdı, 300 milyon daha istiyor" başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı.

Sarı lacivertli kulüp bugün yapılan bir haberler ilgili resmi siteden açıklama yayınladı.

İşte resmi siteden yapılan açıklama;

Bugün bir medya grubunun gazetesinden ve ardından spor televizyonunu temsil eden sosyal medya hesaplarından, Başkanımız Ali Koç'u ve kulübümüzü hedef gösteren, çirkin ve maksatlı bir haber servis edilmiştir.

Daha önce bu konuya dikkat çekmiş olmamıza rağmen bu mecralar 'hiç şaşırmadığımız şekilde' malum yöntem, üslup ve yaklaşımla yayın politikaları ile kulübümüzü ve başkanımızı hedef almaya devam etmektedirler.

Bu manidar yaklaşımın, hiçbir yayın kurum ve kuruluşuna yakışmayacağını söylemek isterdik ancak karşımızda bizi hedef alan bir 'zihniyet' bulunmaktadır.

Duyduğumuz rahatsızlığı açıkça ve bir kez daha dile getiriyor; camiamızın birlik-beraberliğinin ve başlatacağımız kaynak yaratma projesinin başarısının, bu yaklaşıma verilecek en güzel cevap olacağına inanıyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

KAYSERİSPORLU KANGELE:

LPG İLE ÇALIŞAN TARAFTAR VE YÖNETİMLE EN BÜYÜK EĞLENCE FENERBAHÇE.

9
13
yanıtYanıtla
Cahil savar:

Eglence dediğin takimin 19 şampiyonluğu var 112 yıllik kulup sen kac yillik kulupsun yedi sekiz gol yediginiz golleri çikaramadin heralde

yanıt11
yanıt4
28 ŞAMPİYONLUK 5 YILDIZ:

28 şampiyonluğu var ne 19 u. 19 süper lig 9 u ulusal kümede.

yanıt1
yanıt1
...:

hee 9 u ulusal kümede. ''2. meşrutiyet ilan edildiğinde son hafta aldıydı Fener ne sezondu bee. Bi seneside mahllenin kasabı penaltıyı vermedi BJK aldıydı o sezon. . . Siz hakkatten şakasınız lan. . .

yanıt0
yanıt0
NECİP ZİYA:

Vehbi Koç''un torunu, Rahmi Koç''un oğlu olmasa pilav arabası bile teslim etmeyecekler koca Fenerbahçe''yi teslim etti, yazık etti :(

10
8
yanıtYanıtla
reissssssss:

Hedefleri olmayan ufacık bir başkanı seçtıler. Büyük takımın baskanı dediğin hedeflerıde büyük olur. Ali koç istıfaaa

7
7
yanıtYanıtla
MehmeT:

Sen bu haberlere aldırma başkan taraftar seninle.

5
7
yanıtYanıtla
can:

Hep aspor un yalanları

10
1
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

YILDIRIM DEMİÖREN BÜYÜK BİR ŞİRKET SAHİBİ ŞİRKET KİMDEN KALMIŞ BABASINDAN NE YAPTI BJKNIN BAŞINA GEÇTİ BJK HALA O DÖNEMİN ÇİLESİNİ ÇEKİYOR, , , ALİKOÇ BUYUK BİR ŞİRKETİN BAŞINDA KİMİN ŞİRKETİ BABASINDAN KALMA ŞUAN FENERBAHÇE BUYUK ZORLUKLARLA UĞRAŞACAK. .

8
2
yanıtYanıtla
Papa lucio:

HAyır ülkece salaklaştık. Önce ona cevap ver sonra kız, bağır, ateş et. 350 milyonu batırmadınmı, batırmadıysan anlat dinleyelim. Güzel oluyor zaten sizlerde yakan dolan çok anlatın hele ya

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title