Haberler

Fenerbahçe'nin Euroleague Anıtı Açıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Turkish Airlines Euroleague'in 2016-2017 sezonunda şampiyonluğa ulaşarak müzesine götürdüğü kupa, Bahçelievler Belediyesi tarafından Kocasinan Merkez Mahallesi Kemal Sunal Caddesi'nde anıtlaştırıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten kimsenin katılmadığı açılışta konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, "Fenerbahçe Kulübü'nden randevu istedik ama onlar da çok yoğundu. Burada bir anıtları olduğunun bilinmesini istiyoruz. Fenerbahçe camiasını tebrik ediyoruz, inşallah bu sene de ikinci kez kupayı alacaklar, öyle gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Euroleague Anıtı Açıldı

Heykeltraş Coşkun Özer tarafından yapılan anıt, 7 metre yüksekliğinde ve Euroleague kupasının üzerinde basketbol topu ile sarı-lacivertli bir basketbolcu figürü yer alıyor. Açılışa katılan az sayıda Fenerbahçe taraftarı da anıt ile bol bol fotoğraf çektirerek marşlar söyledi. (İHA)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Doğuş Bahçelievler Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

ŞAPKACI:

BİZİM UEFA KUPASINA 40 KULP TAKIP 42 KULPLU KUPA İLE GUINEES REKORLAR KİTABINA SOKAN FENERLİLER BİZE ABARTIYORSUNUZ DERKEN BİZDE SİZ ALSANIZ HEYKELİNİ DİKER VE KUPAYI ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE 67 VİLAYETİ GEZDİRİRSİNİZ DERKEN NE KADAR HAKLIYMIŞIZ DEĞİLMİ? GÖRMEMİŞİN OĞLU!

2
10
yanıtYanıtla
rizeli.:

kupan olsa göturur satarsın eskiciye fb laf etme gundi.

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

Bİ SUSUN LAN OSSURUKTAN HAMSİLER. BİZDEKİ KUPAYI SEN HAYAL BİLE EDEMEDİN, DÜŞMEYİN BU SENE, BİRDE DÜŞMEME HEYKELİ YAPTIRISINIZ.

yanıt0
yanıt1
ŞAPKACI:

TAPINIRSINIZ ARTIK O HEYKELE! GÖRMEMİŞ EZİK ŞİKECİLER.

2
8
yanıtYanıtla
açsınız gs bjk:

fakirler :D

yanıt1
yanıt2
ŞAPKACI:

PUTA TAPAN SEFİLLER, VATAN SİZDEN NE BEKLER?

yanıt0
yanıt1
ŞAPKACI:

ŞAPKACI RUMUZUYLA YAZAN SAHTE ŞAPKACI BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ 2000 YILIN DA GALATASARAYIN UEFA KUPASI İÇİN ANIT YAPMIŞTI SENİ GİDİ SAHTEKAR SENİ GİT KENDİNE İSİM BUL

yanıt0
yanıt1
rewillion gs:

Bu anıtı dikecek kadar mı oldunuz , Fener tarafında her başarı için bir anıt dikilsin o zaman , vur deyince öldüren zihniyet sevincinden ne yapacağını onu nasıl frenleyeceğini bilememiş abartıp heykel yapmaya kadar götürmüş işi . Görgüsüzlükten başka bir şey değil Avrupa da böyle heykel diken başka bir kulüp hatırlıyor muyuz onlar için normal çünkü !

1
4
yanıtYanıtla
VAtik:

Bu anıtı FB Klübü veya taraftarları talep etmedi. Farkettiyseniz kulübü temsil eden kimsede yok!!! İlçe Belediye başkanı GS UEFA kupasını aldığında ilçe nin daha merkezi bir konumuna o kupanın heykelini yaptırmıştı. GS heykeli yapıldığı zaman gelen tepkileri bertaraf etmek için FB veya herhangi bir takımız Avrupa''da kupa alırsa onlarında heykelini dikeceğiz denmişti. Tamamen siyasi bir kararı FB üzerine mal etmeyiniz. Doğru bilgilerle eleştiri yapalım lütfen.

yanıt3
yanıt0
NİKO:

ÇOK EĞLENCELİ BİR KULÜP.

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title