Haberler

Fenerbahçe Beko, Buducnost VOLI'yi Son Çeyrekteki Oyunuyla 76-67 Yendi

Güncelleme:

THY Avrupa Liginin 27. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği Buducnost VOLI'yi 76-67 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında Karadağ ekibi Buducnost VOLI'yi 76-67 yendi. Avrupa Ligi'nde 23. galibiyetini elde ederek liderliğini sürdüren sarı-lacivertliler, Ülker Etkinlik ve Spor Salonu'nda da üst üste oynadığı 16. maçı da kazanmış oldu. Karşılaşmaya özellikle savunmada çok agresif başlayan Fenerbahçe Doğuş, ilk 5 dakikayı 14-5 önde tamamladı. Hücumda temposu düşen sarı-lacivertliler karşısında Karadağ ekibi farkı 3'e indirdi ve Fenerbahçe Beko ilk çeyreği 19-16 üstün kapattı.

BUDUCNOST VOLI İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

İkinci çeyreğe pota altında iyi başlayan Buducnost VOLI, 13. dakikada Bitadze'nin basket faulden bulduğu sayılarla 26-23 öne geçti. Hücumda boyalı alandan sayılar üreten Buducnost VOLI, 17. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 26-36. Kalan sürede Fenerbahçe Beko farkı eritmesine rağmen Karadağ temsilcisi soyunma odasına 39-36 üstün gitti.

Fenerbahçe Beko, Buducnost VOLI'yi Son Çeyrekteki Oyunuyla 76-67 Yendi

FENERBAHÇE BEKO SON ÇEYREKTE SONUCA GİTTİ

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Fenerbahçe Beko, Ali Muhammed'in etkili oyunuyla 25. dakikayı 48-46 önde geçti. Final periyoduna 58-58'lik eşitlikle girildi. Son çeyreğe konuk ekip iyi başladı ve 34. dakikayı 66-64 önde geçti. Fenerbahçe Beko, Vesely ve Ali Muhammed'in skorer oyunuyla 12-0'lık seri yakaladı ve son dakikaya 76-66 önde girdi. Sarı-lacivertliler sahadan 76-67'lik skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, Buducnost VOLI'yi Son Çeyrekteki Oyunuyla 76-67 Yendi

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA'DA 500. MAÇI

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Avrupa kupalarındaki 500. maçını oynadı. İlk kez 1959-1960 sezonunda Avrupa arenasında mücadele etmeye başlayan Fenerbahçe, bu kulvardaki 500. maçında Karadağ ekibini mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertliler, Avrupa'daki 500 maçta 290 galibiyet, galibiyet elde etti, 210 yenilgi yaşadı.

Kaynak: AA / Spor

Ali Muhammed Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (9)

reco:

grubun en zayıf takımını kendi evinde zorlanarak yenen bir takımdan sampiyonluk beklemek hayaldende öte bişey. bu oyun ve bu kadroyla buralarda olması bile bir mucize. hocada iyice saçmalıyor. bu takımı hiçmi çalıştırıp motive etmez. aklım almıyor bu nasıl avrupanın en iyi koçu. çok fıtık edici bir basket oynuyorlar

1
20
yanıtYanıtla
ex:

ya git bilmiyorsun çomarlığını belli etme. . .

yanıt12
yanıt0
ŞAPKACI:

BASKETTEN ANLAMADIĞIN BELLİ SEN GİT SOKAKTA MİSKET FİLAN OYNA İLK ÖĞRENİME TEKRARDAN BAŞLA.

yanıt8
yanıt0
Nalkopon:

reco sen ne içtin söylede bizde ondan içek iyi kafa bulduyor baksana.......

yanıt0
yanıt0
Taraftar:

Futboldan soğuttular. Fenerbasketbol takımı sayesinde son senelerde Ülke olarak Basketbola ilgi ve sevgimiz çoğaldı. Demekki iyi hoca ve iyi kadro kurulunca Başarıda oluyormuş. Umarım bu başarıyı futbolada yansıtırlar.

12
0
yanıtYanıtla
zurnacı mesut:

fb, real, cska, herhangi biri diğerleri fasulyesine

4
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

KEŞKE FUTBOL TAKIMIDA BOYLEO LSA

1
0
yanıtYanıtla
team system:

Fenerbahçe Basketbol takımında bir düşüş söz konusu , geride olduğu maçlarda bu maçı rahat rahat alır , artık diyemiyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Demedi deme İbrahim:

Bu takıma hocasıyla ekibiyle birlikte şapka çıkarılır. . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title