Haberler

Survivor Türkiye Yunanistan'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın son bölümünde Bil Bakalım oyununun kazananı Türk takımı oldu. Ödül oyunun kazananı ise bir farkla Yunan takımı oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın son bölümünde Bil Bakalım oyunu, sembol oyunu ve ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar kazanmak için her şeylerini ortaya koydu zira büyük ödül tavuk, patates ve kolaydı. Bil Bakalım yarışmasında Türk ve Yunan yarışmacılar bu sene ilk kez karşı karşıya geldi, eğlenceli anlar yaşandı.

Survivor Türkiye Yunanistan Yarışmasında Ödül Oyununu Kim Kazandı?

YUNAN TAKIMI GALİP GELDİ

Survivor'ın son bölümünde Bil Bakalım oyunu oynandı. Ödül ise muzlu çikolotalı krepti. Ödülü Türk takım kazandı. Ardından Türk takım kendi arasında sembol oyunu oynadı. Kadınlarda Melisa, erkeklerde ise Yusuf sembolün kazananı oldu. Zorlu bir oyun olan ödül oyununda iki takım büyük bir mücadele sergiledi. Yarışma sırasında Seda, ekip arkadaşının yanlış yönlendirmesine sert tepki gösterdi. Mücadeleyi ise, 9'a 10 Yunan takımı kazandı.

Oyun sonrası yarışmacılar şu şekilde konuştu:

Bayrak yarışında Katerina Dalaka ile Sude yarıştı, sadece bir saniye ile Yunan takım kazandı.

Türk takım oyun nedeniyle gergin anlar yaşadı.

Acun: Bence kaybeden çok mükemmel bir mücadeleydi. Bir saniye kazananı belirledi. Sizi kaybetmiş saymıyorum. Kızlarımız çok açtı.

Sabriye: Çok iyi mücadele ettik. Onlar hak etti. Gözlerinden öperim.

Sude: Bu ödüle çok ihtiyacımız vardı. Takımın bayrakta beni tercih etti. Umarım bir dahaki sefere biz alırız.

Atakan: Çok açız ve üzücü bir akşam. Burada olmak ve takıma katkı sağlamak istiyorum. İki konsey atlattım. Gitmek istemiyorum.

Hakan: Takıma faydalı olmak için geldim. Umarım hayırlısı olur.

Bora: Konsey öncesi takıma katkıda bulunamadım. Bu konseyden çıkacağımı düşünüyorum. Allah hayırlısını versin.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (8)

Fenerbahçe:

Gevorca Bi yarışma dinimize haykırı

0
3
yanıtYanıtla
sedat:

İzlenmiyor bu sene boşuna haber yapmayın. . .

2
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ACUNUN, HALKI RESMİ OLARAK VE DE KANUNEN SUÇSUZ CEZASIZ ÖNCE HİPNOTİZE EDİP SONRA SOYMA VE ÇOK PARA KAZANIP TAŞ GİBİ HATUNLARA YEDİRME VE BIKTIKLARINA NAFAKA ÖDEME PROGRAMINA BİZ KISACA '' SOYVAYVIR '' DİYORUZ. YA SİZ?

2
0
yanıtYanıtla
adalet:

bu programları yapanın yaptıranın destek olanın allah belasını versin

1
0
yanıtYanıtla
mühendis:

hiç sevmiyorum bu programı

0
1
yanıtYanıtla
kaysreili:

bundan sonra ben yunan takımını tutuyorum çünki bizim geri zekalılar bir birini yemekten ne yaptıklarını bilmiyorlar kimi eleyeceklerini bilmedikleri için bundan sonra yunan takımı bizimkileri hallaç pamuğu gibi ezecek kadınlarımız zaten yunanlılara karşı çok zayıflar birde bizim büşra hanım hakanı eledi peki şimdi nasıl oyun alcaklar acaba

0
0
yanıtYanıtla
İzleyici...:

Yalan dolandan ibaret şeyleri nasılda izliyorsunuz. . . .

0
0
yanıtYanıtla
İZLEMEMNDİYENEBAK:

izlenecek ne kaldı ki izleyelim elde bunlar kaldı kala. . kala. . . sen boş ver git uyu. . . . sabah işe gideceksin. .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title