Haberler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, 6 İsmin Biletini Kesti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon için 6 futbolcunun biletini kesti.

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve geride kalan 26 haftada topladığı 31 puanla 13. sırada bulunan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal gelecek sezonun kadrosunu netleştirmeye başladı. Deneyimli oyuncu 6 oyuncunun üstünü çizdi.

Tecrübeli çalıştırıcının yönetimden ilk etapta; Isla ve Hasan Ali Kaldırım'ın yanına bir sağ ve bir sol bek, Martin Skrtel'in ayrılma ihtimaline karşılık bir stoper istiyor. Yanal ayrıca Mehmet Topal'a alternatif bir ön libero, sözleşmesi bitecek Valbuena'nın yerine bir kanat oyuncusu ve forvete en az bir golcü alınmasını isteyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, 6 İsmin Biletini Kesti

6 kişinin bileti kesildi

Takvim'de yer alan habere göre; Ersun Yanal yeni sezonda kadroda düşünmediği isimleri de büyük ölçüde belirledi. Carlos Kameni, Roman Neustadter, Yassine Benzia, İslam Slimani, Andre Ayew ve Diego Reyes gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacağı şimdiden kesinleşen oyuncular. Başka futbolcular da bu listeye eklenebilir.

Yanal buna karşılık genç oyuncular Eljif Elmas, Ferdi Kadıoğlu, 6'şar aylığına Alanyaspor ve Malatyaspor'a kiralanan Ozan Tufan, Barış Alıcı ile Jailson ve Frey'i sezon başı kampına götürerek son bir şans vermeyi planlıyor.

Bu isimler gösterecekleri performansa göre takımda kalıp kalmayacaklarını belirleyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (32)

MEHMET:

Ferdi Kdıoğlu na ne şans verildi ki. Son oynadığı maçta gayet iyiydi bir daha oynatmadılar. Bir Fener li olarak çok üzülüyorum Fener genç oyuncu kazanamaz var olanı da harcar. Merih Demiral 38 kere genç milli olmuş ne oldu hemen gönderdiler İtalya da oynuyor belki de Juventusa transfer olacak. Gittiler Neto yu , Neusatder''i , Reyes''i aldılar. Kendi yetiştirdiğin U19 milli genç oyuncunu satıyorsun sonra da yabancı stoper arıyorsun. İlla yabancı olacak ya. !!! Sonunda böyle başarısız olursun işte.

12
0
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Bu sene yaşadığımız rezillikten sonra ben fenerbaçe taraftarığını bırakıyorum. Bir Galatasaray a bakıyorum adamların onca puanı heba edildi, as oyuncuları, teknik kadrosu onca ceza aldı ama adamlar hala şampiyonluğun en güçlü adayı. Bu sene bizi kadıköy de yeneceklerine de adımın kestane mesut olduğu kadar eminim. . .

4
5
yanıtYanıtla
N.Ispartalı:

Sen gibi bir taraftarada ihtiyaç yok zaten bütün çürüklerde elenmiş oluyor böylece her takım inişler çıkışlar yaşar Fenerbahçe ye yakışan taraftar olsun yanında

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

MESUTUN KESTANE OLDUĞU MALUMDUR AMA HER NE KADAR BİRBİRİMİZİ SEVMESEKTE YUKARDAKİ YAZIYI MESUT YAZMAMIŞTIR BAZI GENÇLER BÖYLE ŞIMARIK ŞAKALAR YAPIYOR MAALESEF NOKTA.

yanıt3
yanıt0
SELBİL:

YAV ŞAPKACI ABİM HANİ YAZMIYODUK BE ABİM BE!!!BAK ŞİMDİ GÖRDÜM BURDA SENİ TUTAMAYACAM ŞİMDİ YA PENÇEMİ ATÇAM BAK

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

SELBİL NE DİYON GARDAŞ, ANLAŞILMADI MERKEZ.

yanıt2
yanıt0
SELBİL:

PENÇEMİ ATACAM MESUTA DİYORUM YAZMAYACAKTIK BU ADAMIN YORUMLARININ ALTINA YORUM DİYODUK!!ANLADIN MI?? MERKEZ SENSİN:))))SENDEN ALDIK TALİMATI

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

SELBİL KARDEŞİM YUKARDAKİ YORUM KESTANE MESUTA AİT DEĞİL GİBİ, BENCE BİRİ TAKLİT ETMİŞ VE HATTA EMİNİM. EYVALLAH BİLADER :)) ARADA BİR KIZIYOR ALTINA YAZIYORUM AMA BANA CEVAP VEREMİYOR ÇİZİK.

yanıt3
yanıt0
fb li:

gıralll bende bırakıorum feneri doğru diyosun valla

yanıt0
yanıt0
GS:

Acaba kendisi olacak mi

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title