Haberler

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Suvivor'da adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da bir eleme haftası daha yaşandı ve Survivor adasından bir kişi daha gitti.

Survivor'da Türk takımın ortak olarak yazdığı isim Atakan olmuştu, bireysel dokunulmazlığı alan Yusuf, Bora'yı seçmiş, Büşra ise Hakan'ın adını vermişti.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Üç başarılı yarışmacı da potada olmaktan şaşkınlık duymuştu. Ancak SMS oylaması sonucu bir kişi hayallerine veda etti. Survivor'da kim elendi, kim gitti sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor'da elenen isim Hakan oldu.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

"BÜŞRA'YI VİCDANIYLA BIRAKIYORUM"

Elendiğini öğrenen Hakan Kanık, "Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Ama gerçekten çok erken bir veda oldu. Burada birçok şey öğrendim. Büşra'ya iki çift lafım var; Benim gitmeyeceğimi söyleyerek adımı verdiğini söylemişti. Ben gittim. Büşra'yı vicdanıyla baş başa bırakıyorum." diyerek arkadaşlarıyla vedalaştı.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (28)

ŞAPKACI:

ZATEN BOŞ İŞLERDİ BUNLAR, ŞİMDİ SABRİYE SALAĞI DURURKEN BU DİNAMİK OĞLANIN GİTMESİ İLE BOMBOOOOŞ BİR PROGRAM OLDU. İZLEMEYİN, İZLETTİRMEYİN.

10
1
yanıtYanıtla
şapkacı uyduruk yorumcudur (tahrikçi):

lan sen gene mi türedin¿TROL

yanıt1
yanıt0
ŞAPKACI:

TAHRİKÇİ, TAHRİK ETTİĞİNDEN DEĞİLDE BEN SANA BİR LENGERİ FÖTR ŞAPKA TAKIYORUM, ÇIKAR ÇIKARABİLİRSEN.

yanıt2
yanıt1
ŞAPKACI UYDURUK YORUMCUDUR (TAHRİKÇİ):

senin takacağın şapka anca senin o gereksiz kafana yaraşır lolipop

yanıt1
yanıt2
ŞAPKACI:

HADE LAN OSSURUK.

yanıt1
yanıt0
z.e:

etme bulma dünyası, kader gitti neden daha iyilermi kaldı takımda bir tane ben yüzücüyüm diyen bir kadın yarışmacı var hala bekliyor ve gönderilmiyor. . bora gitseydi daha faydalı olurdu. .

7
2
yanıtYanıtla
RENGIN:

boyle sacma bi sıstem yada dusunce olamaz. . her hafta en iyi isimler gıtmekte . melısaa ne işin var orda Allah askına ya yunanlılar simdiden şampiyonluklarını kutlasın!!! İZLENMEZ BU SACMALIK.

8
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Siz hala bunu izleyim ŞEYMA''nın nafakasını mı ödüyorsunuzzzz. Aferin size kuzucuklar. .

4
3
yanıtYanıtla
ADALET KORKMAZ.:

bu saatten sonra izlenmez zaten esas şimdi türk takımı ayvayı yedi o çocuk yarışlarda çok iyi di hiç kimse ile problemi yoktu bütün yemekleri o yapardı ve de sempatik bir kişiliği vardı ben şahsen artık izlemeyeceğim çünkü adaletli eksilme olmuyor.

5
1
yanıtYanıtla
Objektif:

Arada sırada denk gelirde izlerim bu yarışmayı. yunan takımında zenci gördüğümde Yattara sanıp o takımı desteklemiştim.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title