Haberler

Eşi Tarafından Özel Görüntüleri Sızdırılan Oyuncu Berk Oktay Olayla İlgili, İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Oyuncu Berk Oktay, uygunsuz görüntülerini sızdırdığı iddia edilen ve 6 yıl hapsi istenen avukat eşi Merve Şarapçıoğlu hakkında ilk kez konuştu.

Oyuncu Berk Oktay ve boşanma aşamasında olduğu avukat eşi Merve Şarapçıoğlu, arasında sular durulmuyor. Oktay'ın, uygunsuz görüntülerini sızdırdığı iddia edilen avukat eşi Merve Şarapçıoğlu hakkında savcılık, 'Özel hayata ilişin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlemişti. Oktay olayla ilgili ilk kez Radyo Viva'da yayınlanan Ağır Masa programına konuştu.

"KİMSE BÖYLE BİR ŞEY YAŞAMASIN"

Ünlü oyuncu başına gelen olayla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Hepinizin bildiği gibi başıma ne yazık ki talihsiz ve çok üzücü beni ve ailemi yıpratan bir olay geldi. Allah'tan kimseye böyle bir şeyi yaşamamasını temenni ederim.

Eşi Tarafından Özel Görüntüleri Sızdırılan Oyuncu Berk Oktay, İlk Kez Konuştu

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM"

"Kısaca özet yapayım. Başıma bu mevzular geldiğinde her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının yapacağı gibi kimlerin ne amaçla yaptıklarını ve yapan kişilerin bulunması için savcılığımıza gittim. Bunun araştırılmasını ve kimin yaptığının bulunması için suç duyurusunda bulundum."

Eşi Tarafından Özel Görüntüleri Sızdırılan Oyuncu Berk Oktay, İlk Kez Konuştu

"BİR TAKIM VERİLERE ULAŞTILAR"

"Siber Şube Müdürlüğü ekipleri yüksek mesai harcayarak bir takım çalışmalar sonucunda bir takım verilere ulaştılar. Bunun sonucunda iş savcılığa intikal etti. Savcılık da dosyasını tamamladı ve sonucunda bu durumu görüyoruz."

Eşi Tarafından Özel Görüntüleri Sızdırılan Oyuncu Berk Oktay, İlk Kez Konuştu

"BU İŞİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

"Bundan sonrasında bugüne kadar ben sadece Türk adaletine, Türk polisine sonuna kadar güvendim güvenmeye devam edeceğim. Öncelikle ilahi adalete ondan sonra da Türk adaletine ve polisimize sonuna kadar güveniyorum. İş artık hukuktadır adliyededir. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım."

Eşi Tarafından Özel Görüntüleri Sızdırılan Oyuncu Berk Oktay, İlk Kez Konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

merve şarapçıoğlu Berk Oktay Radyo Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (16)

Firat:

Bundan sonra herkez akilli olsun, kimse kimseye göstermesin :)

10
2
yanıtYanıtla
TDK:

Herkez değil, Herkes

yanıt7
yanıt1
!!:

resimleri ne mantıkla yayınlamışlar anlamadım. sonuçta adamın özel hayatı istediğini yapar bu resimlerde bence rezil olunacak birşey yok kimseyi ilgilendirmez

10
1
yanıtYanıtla
MERVE:

kır belimi Berk yapıştır hadi

7
3
yanıtYanıtla
EROL TOPÇU:

BERK DEN CEVAP ALAMAZSAN ARA BENİ MERVE. BEL KIRMAK BİZİM İŞİMİZ.

yanıt0
yanıt0
Gizem:

Herkes

9
0
yanıtYanıtla
Rumuz:

Ayten malzeme 10 numara ama

3
2
yanıtYanıtla
z.e:

sen zaten bu avukat kadınla neden evlendin. bence senin dengin olmayan biri.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

abi kasklı fotoğrafına hala gülüyorum, kusura bakma. çıplak poz vermeye yeni bir bakış açısı getirmişsin.

2
0
yanıtYanıtla
Adem:

Sapık memleket

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title