Haberler

Mke Ankaragücü'nde Hedef Fenerbahçe Galibiyeti

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, milli maç arasından sonra Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını, planlarını kazanmak üzerine yaptıklarını söyledi.

Mke Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, milli maç arasından sonra Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını, planlarını kazanmak üzerine yaptıklarını söyledi.

Teknik direktör Kaplan, yardımcı antrenörler Erhan Namlı, Burhan Acar ve Özgür Doğramacı ile Gökçe Karataş Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Ligde kalan bölümde içeride ve dışarıda dörder maç oynayacaklarını hatırlatan Kaplan, "Fenerbahçe'nin de bizim de 31 puanımız var. Onlar da bizim gibi sıkıntı yaşıyor. İyi bir maç olacak. Eryaman Stadı'nda taraftarların gücüyle 3 puan için oynayacağız. Rakip Fenerbahçe, biz de Ankaragücü'yüz. Bizim planımız kazanmak üzerine. O maçta iyi bir skor alacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Futbolcuları Brice Dja Djedje ve Thibault Moulin'in karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunduğuna dikkati çeken Kaplan, şöyle konuştu:

"Brice Dja Djedje Fenerbahçe maçına yetişir, diye düşünüyorum. Takım içinde iyi bir arkadaşlık var. Yeni transferler uyum sağladılar. Bu takımı bu ligde tutmak en önemli hedefimiz. Milli maç arasında yarın toplanıyoruz. Kampımızı iptal ettik. Kendi tesislerimizde daha iyi hazırlanırız. Hazırlık maçı da oynayacağız. Thibault Moulin'in de sakatlığı var. Topuk tendonundaki eski bir sakatlığı nüksetti. Zaur Sadayev geldiğinde hastaydı. Ondan memnunuz. Oyuna da almaya başladık."

"Camianın başkana sahip çıkmasını istiyorum"

Mke Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, ikinci yarıya Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetleriyle başladıklarını hatırlatarak, "İkinci yarı aldığımız oyuncularla iyi bir ekip kurduk ve 5 hafta maç kaybetmedik." dedi.

Başkent ekibinde 10 yıldan fazla süredir çalıştığını anlatan Kaplan, "Başkanımızın bu takımı nereden nerelere getirdiğini herkesin bilmesini istiyorum. Bu takımı tekrar Süper Lig'e çıkardı. Taraftarların ve camianın başkana sahip çıkmasını istiyorum. İyi bir takım ve iyi bir ekibiz." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de en son oynadıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçını da değerlendiren Mustafa Kaplan, şunları söyledi:

"Bu ülkede VAR, pozisyonları görmek için uygulanıyor. Bu maçta verilmeyen 3 penaltımız olduğunu düşünüyorum. 3-1 mağlup olduk ama hakem hataları olduğunu düşünüyorum. Türk hakemlerine güveniyoruz. Bundan sonraki maçlarda bu hataların olmaması önemli. Orta hakemi ve 4. hakemi uyarmamıza rağmen VAR'a gönderemedik. Sonuçta verilmeyen 3 penaltı ve kaybedilen 3 puan oldu."

"3 puan silme, yönetimin bileceği iş"

Mke Ankaragücü'nün eski futbolcuları Stanislav Sestak ve Michael Klukowski'nin, alacakları için kulübe yazı gönderdiklerinin hatırlatılması üzerine Kaplan, "3 puan silme, yönetimin bileceği iş. Mehmet Yiğiner'in başkanlığı süresince

neler kattığını en iyi bilenlerden birisiyim. Tüm olayları çözmüştür, bunu da çözmüştür, diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"Bizim için para önemli değil"

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli teknik direktörü, "Ülkede hep günü kurtarmak var. Takım 6 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmış. İnşallah Gençlerbirliği ve Osmanlıspor da tekrar çıkar. Sözleşmem sezon sonuna kadar. Bizim için para önemli değil." ifadelerini kullandı.

Sadece işlerini yaptıklarını vurgulayan Mustafa Kaplan, "Kenetlenen başkan, taraftar ve oyuncu grubu var. Antrenmana 28 oyuncuyla çıkıyoruz. Herkes birbirine sarılmış durumda.

Ben cesaretli bir adamım. Ne zaman görev verildiyse seve seve geldim. Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nde uzun süre görev yaptım. Tek amacımız bu takımı ligde tutmak." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

MKE Ankaragücü Fenerbahçe Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title