Haberler

Sosyete Kasap Nusret'ten Dev Yatırım! Park Hyatt Oteli 50 Milyon Euroya Devraldı

'Saltbea' hareketi ile dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe, bu kez yeni bir yatırıma gündeme geldi. Sosyal medyada et tuzlama görüntüleri ile üne kavuşan ünlü kasap Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'daki Park Hyatt oteli satın aldı.

OTELİN DEVREDİLMESİNE İZİN VERİLDİ

Doğuş Holding Grubu'nda bulunan otelin devredilmesine izin verildi. Rekabet Kurulu, Doğuş Holding bünyesindeki Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri'nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım AŞ tarafından devralınmasını onayladı.

Sosyete Kasap Nusret'ten Dev Yatırım! Park Hyatt Oteli 50 Milyon Euroya Devraldı

NUSRET ARTIK TURİZM İŞİNE GİRİYOR

Habertürk'ün haberine göre, Doğuş ve Singapurlu Temasek'in Dream markası altında Nusr-Et lokantalarını işleten Nusret Gökçe bu sayede artık turizm işine de giriyor. Gökçe yaklaşık 50 milyon euro (310 milyon TL) ödeyerek İstanbul Maçka'da bulunan Park Hyatt oteli satın aldı. Gökçe'nin yeni kurduğu şirket şubat ayında 50 bin lira sermaye ile kuruldu.

Sosyete Kasap Nusret'ten Dev Yatırım! Park Hyatt Oteli 50 Milyon Euroya Devraldı

SATIŞ İŞLEMİ 10 GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Nusret Turizm Yatırım AŞ'nin Operasyon Sorumlusu Ahmet Kılıç turizm şirketinin bir ay önce kurulduğunu söyledi.Kılıç, "Nusret Bey artık otelciliğe giriş yaptı. Otelin satın alınması için Doğuş Grubu ile 50 milyon euroya anlaşıldı. Satış işlemi 10 gün içerisinde gerçekleşecek" diye konuştu.

Sosyete Kasap Nusret'ten Dev Yatırım! Park Hyatt Oteli 50 Milyon Euroya Devraldı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Nusret Gökçe Doğuş Grubu Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (33)

Adınızı Yazın ali uysal:

Basarili bir gün de taktir edin comarlar cüceler. . /

22
1
yanıtYanıtla
OGUN:

ET Etir. 5 lira deyerindeki seyi 500 Liraya satmaya basaran bir uyanik. neymis sosyete

11
11
yanıtYanıtla
Dersimli:

nusret ahirete ne götürecek ben ona bakarım.

6
15
yanıtYanıtla
Ali Rıza:

Senin deden ne götürdü dingil.

yanıt6
yanıt3
SabırLı:

nusr-et nasıl zengin oldun desem sittir-et diyicen.en iyisi biz yolumuza bakalım

19
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Nusret insanlara etin kalınını yediriyor yiyenin de hoşuna gidiyor adam çok oteller satın alır.

14
3
yanıtYanıtla
DIAGNE:

nerden nereye helal olsun bu adama

14
1
yanıtYanıtla
muraty:

Helal olsun nan nusret

10
1
yanıtYanıtla
DANA GERDAN:

ADAM KASAPLIKLA DEĞİL 50TL ETİ TUZLAYIP 300TL SATARAK PARA KAZANDI BAŞARABİLİYOSANIZ SİZDE EVDEKİ ETİ TUZLAYIN BAKALIM.

6
5
yanıtYanıtla
emre:

bukadar buyuk paraların sermayelerın bukadar kısa zaman ıcerısınde sadece suslemelerı sekıllendırmelı sunum yapmtıgı etlerden kazandıgı parayla olacagına cocuklar bıle ınanmaz baska bırılerı var baska brseyle var arkasında ama cıkar kokusu

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title