Haberler

Binali Yıldırım Beykoz'da Konuştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Beykoz'da seçmenlere hitap etti.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Beykoz'da seçmenlere hitap etti. Konuşmasında seçimlere kısa bir süre kaldığını hatırlatan Yıldırım, "Peygamberimizin müjdelediği, Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Mimar Sinan'ın süslediği, Gazi Mustafa Kemal'in işgalden kurtardığı, Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul'a talibiz" dedi.

Sancaktepe'deki seçim çalışmalarını tamamlayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Beykoz'a geçti. Ziyaretlerine AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nda başlayan Yıldırım, burada bekleyen seçmenlere hitap etti. Diğer seçimler gibi bu seçimlerden de Cumhur İttifakı olarak yüz akıyla çıkacaklarını belirten Yıldırım, "Biz çok şanslıyız çünkü müjdelenmiş bir şehrin yönetimine talibiz. Peygamberimizin müjdelediği, Fatih Sultan Mehmet'in fetih ettiği, Mimar Sinan'ın süslediği, Gazi Mustafa Kemal'in işgalden kurtardığı, Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul'a talibiz. 25 yıldır bu bayrağı Cumhurbaşkanımızdan devralarak İstanbul'umuzu bu günlere taşıyan tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kaldığını söyleyen Binali Yıldırım, daha çok çalışıp sandığa sahip çıkacaklarını ifade etti. Gençlere de seslenen Yıldırım, "Siz de enerjinizi arttırarak 31 Mart'a aynı kararlıkla devam ediyorsunuz değil mi? Allah sizden razı olsun" şeklinde konuştu.

"31 MART'TA ZAFERİ BEYKOZ'DA KUTLAYACAĞIZ"

Yıldırım, "Şimdi artık durmak yok, yola devam diyoruz. Buradan da şimdi sahalara yayılıyoruz. 31'ine kadar hızımızı arttırarak yorulmadan usanmadan inşallah 31 Mart'ta zaferi Beykoz'da kutlayacağız" dedi. Binali Yıldırım, daha sonra Beykoz MHP İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

Görüntü dökümü:

----------------------

-Binali Yıldırım'ın konuşması

-Genel ve detay görüntüler - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım AK Parti İstanbul Beykoz Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title