Haberler

Kanal D'nin İddialı Dizisi Yüzleşme 4'üncü Bölümle Final Yapıyor

Güncelleme:

Kanal D'nin iddialı dizisi Yüzleşme, reytinglere yenildi. Dizi, 4'üncü bölümle ekranlara veda ediyor.

Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Uğur Yücel gibi başarılı oyuncuların bulunduğu T Company imzalı 'Yüzleşme' dizisi ekrana veda ediyor.

VEDA YAZISI GÖNDERDİ

Ömer Faruk Sorak ile Burak Arlıer'in yönettiği dizi reytinglerde beklentiyi karşılamayınca 4. bölümde final yapmasına karar verildi. T Company'nin patronu Bülent Turgut ekibineveda yazısı gönderdi.

Kanal D'nin İddialı Dizisi Yüzleşme 4'üncü Bölümle Final Yapıyor

4'ÜNCÜ BÖLÜMDE VEDA EDİYOR

Bülent Turgut veda yazsında, "Değerli Yüzleşme Oyuncuları, Değerli Yönetmenlerimiz, Değerli Ekibimiz;

Yüzleşme dizimizin yolculuğuna 4. bölüm sonu itibarıyla üzülerek son verme kararı aldık. Öncelikle her birinizin değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Evet, birkaç bölüm daha sürdürme şansımız vardı. Ancak yaptığımız değerlendirmede bu sürecin tüm ekibe daha fazla stres ve sıkıntı yaratacağını ve sürecin bu işin paydaşı olan herkese zarar vereceğini düşünüyoruz" dedi.

Kanal D'nin İddialı Dizisi Yüzleşme 4'üncü Bölümle Final Yapıyor

"İZLEYİCİDE BEKLEDİĞİMİZ KARŞILIĞI BULAMADIK"

"Reyting bu işin doğası gereği sürdürülebilirliğin belirleyicisidir. Her birinizin bu işe çok büyük katkısı oldu ve olmaya devam ediyor. Yola çıkarken böyle bir sonucu hiçbirimiz beklemiyorduk tabii ki. İzleyicide beklediğimiz karşılığı bulamadık maalesef. Bu iş kollektif bir iştir. Herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başka projelerde buluşabilmek dileğiyle tekrar çok teşekkür ediyorum."

Kanal D'nin İddialı Dizisi Yüzleşme 4'üncü Bölümle Final Yapıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (41)

HERKES EDERİ KADAR:

Uydurma senaryolarla üç kuruşluk aklınızla dizi yapın. Sonra izlenmedi diye böyle ortada kalın. Artık millet yemiyor hala anlamadınız mı? Ekmeğin fiyatını bilmeyen, pazara gitmeyen sadece ego, gösteriş, adam harcama, lüx araçlara binme, başkasının eşine göz koyma, holding sahibi ama mesleği bile olmayan ancak müthiş zengin olan, her zaman insanlara kazık atmak ve güvenmemek temalı dizileriniz artık mide bulandırıyor. Anlayacağınız artık millet yemiyor . Uyanın da kaliteli olun azcık.

19
0
yanıtYanıtla
:

BEN SENELERDİR TAKİP ETTİĞİM DİZİLERİ TELEVİZYONDAN İZLEMEM . AÇARIM LAPTOPUMU ALIRIM ÇEREZİMİ RAHAT RAHAT REKLAMSIZ İZLERİM . 2 SAAT DİZİ 1 SAAT REKLAM İZLEMENİN HİÇBİR MANASI YOK .

11
0
yanıtYanıtla
RACO:

yav bu uğur yücelde bi tutturamadı adam hangi diziye girse dizi erken final yapıyo halbuki mükemmel bi oyuncu izlemek istiyorum ama dizilerde doğru tercih yapamıyo demekki

6
3
yanıtYanıtla
® ÇARŞI:

YÜZLEŞME ÇARPIŞMAYOK ÇUKUR YOK ÇAKIR. LAA Bİ GİDİNDE DÜNYAYA BAKIN MİLLET BİR BÖLÜM DİZİDE 3 TANE FERRARİ PARÇALIYOR. 500 BÖLÜM DİZİ YAPIYORSUNUZ DOĞAN GORUNUMLU ŞAHIN BILE TAKLA ATMIYOR BU NE YAMAN ÇELİŞKİ !!!

4
4
yanıtYanıtla
ttt:

Hande doğandemirin ikinci dizisi final yaptı:) kıza dizi dayanmıyor bee:)

8
0
yanıtYanıtla
DOBRA:

sağınızdan solunuzdan uydurduğunuz diziler buraya kadar ne olacak. Şu ülkemizde bir dünya gerçek olay var. yaşanmış kahramanlıklar var. siz pembe dizi yaparsınız.

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

artık böyle diziler cekmeyin insanlar entrikadan bıktı daha fresh, güzel sakin ve izlerken insanı mutlu eden diziler cekin yada aksiyonu bol soluksuz izlenecek diziler mesela istanbullu gelin gibi, şahsiyet gibi. . . .

6
1
yanıtYanıtla
akın:

demekki seveniniz yokmuş vatandaş artık kanmıyor hadiiyin güle güle bide hafiften tutsaydı burnunuzdan kıl aldırmazdınız

3
4
yanıtYanıtla
FB34:

Darısı hepsinin başına

6
1
yanıtYanıtla
Şeker kiz:

Dizi güzeldi oyuncuları çok kaliteli ve güçlü kadro ben izliyordum şahsen ama salı günü yayınlanması doğru değil kadın ve eşkıya hükümdar olmaz dizileri karşısında hiç bişey tutmaz

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title