Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, Sert Karakter Eleştirilerine İsyan Etti

Güncelleme:

Ekranların en başarılı oyuncularından olan Kıvaç Tatlıtuğ, son dönemde sert ve öfke kontrolü sorunu yaşayan karakterleri canlandırıyor eleştirilerine cevap verdi.

ELEŞTİRİLERE İSYAN ETTİ

Tatlıtuğ, 'Ezel' ve 'Kuzey Güney'den sonra ekrana gelen 'Çarpışma' dizisi ve vizyonda olan 'Organize İşler Sazan Sarmalı' filminde sert karakterleri canlandırdığı eleştirilerine isyan etti.

Kıvanç Tatlıtuğ, Sert Karakter Eleştirilerine İsyan Etti

"ROLLER ÜSTÜME YAPIŞMADI"

Başarılı oyuncu, "Bu roller üstüme yapışmadı. Ne geliyorsa onu oynuyorum" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Sert Karakter Eleştirilerine İsyan Etti

"FARKLI BİR KARAKTERLE DE KARŞINIZA ÇIKABİLİRİM"

Tatlıtuğ, öfke kontrolü sorunu yaşayan karakterlere hayat vermesine ise, "Bu şekilde denk geliyor. Özellikle yapılmış bir şey değil. Bakarsınız önümüzdeki projede farklı bir karakterle karşınıza çıkarım" şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Sert Karakter Eleştirilerine İsyan Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (41)

bukeT:

KENDINI GELİŞTİREN BAŞARILI VE MÜTEVAZİ BİR OYUNCU

16
1
yanıtYanıtla
gül:

galiba tanidiklarin okeyliyor. gercekleri Kabul edin artik rolunu güzel yapamiyooooor. kusira bakmayin.

yanıt0
yanıt0
selin:

açıkcası hiç beğenmiyorum artık oyunculuğunu özellikle son filmde polis rolünü apaçi gibi oynaması çok itici. yakışıklı ve havalısın polis rolünü daha karizmatik serseri oynayabilirdin.

2
8
yanıtYanıtla
bir:

selin sonuna Kadar katiliyorum artik oyunculugu güzel deyil yapamiyor.

yanıt0
yanıt0
YAHERRÜ YAMERRÜ:

YA SİZE NE ?? ADAMA NE TEKLİF GELİRSE ONU KABUL EDER OYNAR. SİZE Mİ KALDI YORUM YAPMASI? CAHİLLİK DİZ BOYU. . . .

6
4
yanıtYanıtla
Değiş Meliyiz:

Size ne derken?Onu göklere çıkaran halka mı diyorsun''''size ne?'''' diye?Halkın yorum ''''yapma hakkı'''' na ne oldu?

yanıt1
yanıt0
hakkı:

yorum ''yapma hakkı'' ne ya ahahhaah tamam bebeyim yapmam

yanıt0
yanıt0
..:

off adın daha bombaymış DEĞİŞ MELİYİZ HAHAHA ya bi önce türkçeyi öğrenelim ondan sonra yorum yapma hakkına geliriz sevgili Değiş.

yanıt0
yanıt0
DEĞİŞMEMELİYİZZZ:

DEĞİŞMELİYİZ boş yapma

yanıt1
yanıt0
Mustafa Sarıkaya:

Pisikolojik karakter canlandırma rolünü hakkıyla yapıyor. Türk insanın sokaktaki haliyle birebir uygun.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title