Haberler

Adana'daki Araç Parkı Kavgası Davası

Adana'da otomobil parkı yüzünden çıkan kavgada 2 kişinin öldürülmesi, 8 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili 2'si tutuklu 9 sanığın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

Adana'da otomobil parkı yüzünden çıkan kavgada 2 kişinin öldürülmesi, 8 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili 2'si tutuklu 9 sanığın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

Adana 8.Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklardan Mehmet Şirin A. ile tutuksuz sanıklardan bazıları ve tarafların avukatları geldi. Cezaevinde tutuklu bulunan İsa S. ise Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Duruşmada tanık olarak dinlenen M.Ş.A, olay yerinde bulunduğunu ifade ederek, "Kayınbabam Hasan A'nın dükkanının önünde kalabalığı gördüm. Pazar yerine baktığımda kargaşa vardı. Ne olduğunu bilmiyordum. Ateş edildiğini gördüm, ancak ateşi kimin ettiğini bilmiyorum. Çünkü yüzlerine bakmadım." dedi.

Sanık avukatlarının tanığın da olaya karıştığını ve elinde kazma bulunduğunu iddia ederek bir fotoğrafı mahkeme sunması üzerine, fotoğraftaki kişi tanığa teşhis ettirildi.

Tanık M.Ş.A, fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu doğrulayarak, "Kazmayı korunmam amacıyla elimde bulunduruyordum." dedi.

Olay sırasında elinde kılıç olduğu öne sürülen sanık Mehmet Şirin A. ise kavga sırasında eline kesici alet almadığını iddia etti.

Sanık İsa S. ise kendisini yaralayan kişinin tanık olarak dinlenen M.Ş.A. olduğunu iddia edip, şikayetçi olduğunu belirtti.

Diğer sanıklar ise suçlamaları kabul etmeyerek beraatlerini istedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Mehmet Şirin A'yı yurt dışına çıkış yasağı ve polis merkezine imza karşılığı adli kontrolle tahliye etti.

İsa S'nin tutukluluğunun devamına karar verilirken, duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Olay

Merkez Yüreğir ilçesinde 22 Mayıs 2018'te 01 APP 051 plakalı hafif ticari araçla Serinevler Mahallesi'ndeki semt pazarına giden bir grup, aracı park ettikleri yerin yakınındaki ikamet ve dükkan sahipleri ile tartışmıştı.

Olayın büyümesi üzerine çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada Hüseyin ve Kerem Aydın, Erkan A, Hasan A, Sedat A, Cahit A, Mert A, Fikret G, İsa S. ile Cuma S. yaralanmıştı. Kerem ve Hüseyin Aydın müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Şirin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title