Haberler

En Büyük Hayali, Uzman Onbaşının Sonu Oldu

Güncelleme:

Kastamonu'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 askerden Jandarma Uzman Onbaşı Emre Tarlacı'nın babası, "Oğlumun tek bir hayali vardı, hayalindeki arabaya binmekti. Hayalindeki arabayla kaza yaptı" dedi.

Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 askerden Jandarma Uzman Onbaşı Emre Tarlacı'nın cenazesi memleketi Karaman'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, geçen cumartesi günü Devrekani- Kastamonu karayolu, Kırcalar mevkiinde meydana geldi. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Onbaşılar Emre Tarlacı (21), İsmail Doğan (22), Enes Sertkaya (21) ve Uzman Çavuş Burak Çelikoğlu, haftasonu gezmek için Azdavay ilçesine gitti. Kastamonu'ya dönüş yolunda Emre Tarlacı yönetimindeki 41 VK 580 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, Hamdi Y. yönetimindeki 37 DH 677 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kamyon takla atarken, otomobil şarampole devrildi. Hurdaya dönen otomobildeki Uzman Onbaşılar Emre Tarlacı, İsmail Doğan ve Enes Sertkaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Uzman Çavuş Burak Çelikoğlu ile kamyon şoförü Hamdi Y. ise yaralandı.

En Büyük Hayali, Uzman Onbaşının Sonu Oldu

Memleketi Karaman'a getirilen Uzman Onbaşı Tarlacı'nın cenazesi bugün öğle namazının ardından Aktekke Meydanı'na getirildi. Burada düzenlenen törene Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, CHP Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Emre Tarlacı'nın annesi Ayşe Tarlacı, ayakta durmakta güçlük çekince töreni sandalyeye oturarak takip etti. Askerlerin omzunda tören alanına getirilen Emre Tarlacı'nın tabutu Karaman Müftüsü Muhammet Ketenci'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

En Büyük Hayali, Uzman Onbaşının Sonu Oldu

"OĞLUMUN TEK BİR HAYALİ VARDI"

Oğlunun trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından dün taziyeleri kabul eden baba İbrahim Tarlacı, "Oğlumun tek bir hayali vardı, hayalindeki arabaya binmekti. Arabayı aldı buraya geldi, tekrar gitti. Hayalindeki arabayla kaza yaptı. Kamyona çarpmış. Ne diyeceğimi bilmiyorum" demişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Jandarma Karaman Haberler

500

Yorumlar (25)

ABBAS:

VAH VAH VAH TÜH TÜH TÜH NE YAPAK NE EDEK

2
39
yanıtYanıtla
HÖSTEK:

Senin oğlan yanlış meslek seçmiş, pilot olmalıydı.

4
16
yanıtYanıtla
MADEM SORDUN SÖYLEYİM:

Astronot

yanıt0
yanıt1
JÜL SEZAR:

sımdı asker adam eyvallah mekanı cennet olsunda. adam trafıkde canavarlık yaparken hayatını kaybetmıs. olaylara duygusal bakmayın

16
2
yanıtYanıtla
adam:

sıkıntın ne senin boş konuşmuşsun. . .

yanıt1
yanıt4
İZMİRLİ:

ŞEHİT DEMEK NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM SONUÇTA BİR OPERASYONDA HAYATINI KAYBETMEMİŞ TAMAMEN KEYFİ HIZ YAPMIŞ TAKİP MESAFESİNİ İHLAL ETMİŞ KAMYONA ARKADAN ÇARPMIŞ ECEL NEREDE GELECEĞİ TABİKİ BELLİ DEĞİL AMA ŞEHİT DEMEK NE KADAR DOĞRU TARTIŞILIR.

17
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

120-130 km hızla giderken önündeki araç yol vermiyor diye birden o hızla sağ şeride doğru makas yapılırsa, kamyon sürpriz çıkar ve kaza gerçekleşir. kesinlikle acele etmemek gerekir. hız düşülür şerit görülür uygunsa değiştirilir. Allah rahmet eylesin, Mekanları cennet olsun inşallah. Askerlerin ölüm kaderi kazayla yazılmış demek.

11
0
yanıtYanıtla
RADİKAL:

TRAFİK CANAVARLIĞININ MESLEĞİ OLMAZ. TAMAM RABBİM MERHAMETİYLE MUAMELE ETSİN DE YANINDA GÖTÜRDÜKLERİNİN VEBALİ NE OLACAK? HANGİ MESLEK SAHİBİ OLDUĞUNUN HİÇ BİR ÖNEMİ YOK BENİM GÖZÜMDE. GENERAL DE OLSA TRAFİK CANAVARIYSA GÖZÜMDE BEŞ KURUŞ DEĞERİ YOK. NE ŞEHİDİ CANIM! HADİ ORDAN. . .

5
2
yanıtYanıtla
AD SOYAD:

GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİM, MALESEF GENE HIZ GENE HIZ!!! NE ZAMAN VAZGEÇECEKSİNİZ BU HIZDAN!!!

7
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Allah rahmet eylesin. ruhu şad mekanları cennet olsun inşallah. RABBİM bütün hastalarımıza şifa versin. RABBİM vatanımızı milletimizi ülkemizi her türlü tehlikelerde muhafaza eylesin. RABBİM birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi dirliğimizi bozmasın. RABBİM şanlı ordumuzu havada karada denizde muzaffer eylesin. her daim. vatan haini alçaklara fırsat vermesin. TEK VATAN. TEK DEVLET. TEK MİLLET. TEK BAYRAK. VEDE BU EZANLAR Kİ DİNİMİZİN TEMELİ. . . . net o kadar. . . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title