Haberler

Bakan Soylu: Listeleri Kandil Yazdı Verdi (2)

KEÇİÖREN'DE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILDIİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde katıldığı mitingin ardından Ankara'ya geldi.

KEÇİÖREN'DE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde katıldığı mitingin ardından Ankara'ya geldi. Bakan Soylu, Keçiören'de AK Parti'nin seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışta konuşan Bakan Soylu, Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki için destek istedi.

'MANSUR YAVAŞ BAŞKAN OLURSA FELAKET OLUR'

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile ilgili 'sahte senet' iddialarına değinen Bakan Soylu, "Geçen gece Mansur Yavaş'ı dinledim. Senet meselelerini bilmiyorum. Dinledikten sonra tatmin olmadım. Bir avukatım var, ona anlatmasını söyledim. Bu mesele, avukatlık mesleğine aykırı, kendi mesleğine aykırı. İş takipçiliği yapmak, yüzde10 almak, buna fatura kesmemek hepsi olmuş. İş takipçiliği yapan adamlar var. Kimin canı yandı, kimin canı yanmadı bakmazlar. Ama bu adam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olursa büyük bir felaket olur. PKK'ya ses çıkarmayacaksın, yüzde 10'culuk yapacaksın, ardından gelip Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne aday olacaksın. Yarın Ankara'yı kimin ellerine bırakacaksın belli olmayacak. Böyle birisine Ankara Büyükşehir Belediyesi teslim edilmez" dedi.

'2 MİLYON KİŞİ ZİYARET ETTİ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan "Wonderland Eurasia'yı 2 milyon kişinin ziyaret ettiğini kaydeden Bakan Soylu, "Kabahat buluyorlardı Ankapark'a. Hafta sonu 2 milyon kişi ziyaret etmiş. Kılıçdaroğlu'nun kafası yeter mi, Mansur Yavaş'ında kafası yetmez" diye konuştu.

'2 GÜN SONRA İÇİN BEN KİRALAMIŞTIM'

Bakan Soylu, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 10'uncu yıl dönümü olduğunu hatırlattı. Soylu, "Yazıcıoğlu'nun düştüğü helikopter, onu bırakacaktı, ondan sonra ben kiralamıştım. 2 gün önce de başka meselede konuşmuştuk. Allah cennetine kavuştursun. Memleketimizi böyle güzel insanlarla buluştursun. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Karabük Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title