Haberler

Genç Kızı Saçlarından Tutup Tekme Tokat Dövdüler, Dehşeti Kaydettiler

Güncelleme:

Kütahya'da üç genç kız, dedikodu yaptığını iddia ettikleri başka bir kızı saçlarından sürükleyip, tekme tokat dakikalarca dövdü. Üç kızın tekme tokat dayağı, arkadaşları tarafından telefona kaydedildi.

Kütahya'da, S.K. adlı kız, hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği yaşıtı kızı, hemzemin geçitte iki kız arkadaşıyla birlikte dövdü. Üç arkadaş, kızı saçlarından tutarak sürükleyip, tekme tokat dakikalarca döverken, arkadaşları da telefonla dehşeti kaydetti. Görüntülerin arkadaşlar arasında paylaşılmasının ardından polis, üç kızı ifadeye götürdü.

TEKME TOKAT SALDIRDILAR

Kütahya yaşayan S.K., arkadaşları S.Y. ve H.S. ile birlikte, hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği S.A. adlı kızı Vefa Mahallesi'ndeki hemzemin geçide götürdü. Burada taraflar bir süre konuştu. Ardından S.K. ve iki arkadaşı, saçlarından tutarak sürükledikleri S.A.'yı küfür ederek tekme tokat dövdü. Dehşet anları dakikalarca sürdü. Bu sırada kızların yanındaki erkek arkadaşları müdahale etmeye çalıştı. Dakikalarca süren dehşet anlarını S.Y.'nin başka bir kız arkadaşı cep telefonu ile kaydetti.

POLİS SORUŞTURMA AÇTI

Cep telefonu görüntülerinin arkadaşlar arasında paylaşılmasının ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis, kimliklerini belirlediği kızlardan S.K. ile arkadaşları S.Y. ve H.S.'yi ifade için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürdü.

Şiddete uğrayan kıza ulaşılması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Haberler

500

Yorumlar (102)

van:

işte aile terbiyesi almışlar ondan böyleler bunları okuldan atın gitsin pislik şeyler cocuklarımıza kötü örnek oluyorlar aptal geri zekalılar sizi

18
0
yanıtYanıtla
Harderwijk:

Yavvv bu diziler yokmu bu diziler kizlar mafya ayagina takiliyorlar.

14
2
yanıtYanıtla
mnn:

bu tür sapkınlık ahlak çöküntüsü hep laiklerden çıkıyor ne hale geldik

7
6
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Çocuk Şube mi? Kocakarı lan bunlar

11
2
yanıtYanıtla
BNMB:

ses sus la şom ağızlı. her haberde varsın. . . saf sende

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

Eskiden anamız babamız bizi niye Biriyle kavga ettin diye döverdi. Şimdi nasıl oluyo bilmiyorum.

12
1
yanıtYanıtla
Gecelerin Yargıcı:

Bunlarda evlenecek anne olacak vah ki ne vahhh

13
0
yanıtYanıtla
Togi:

Bunlar gelecekte anne olacak bu memlekete çocuk yetiştirecek işte halimiz ortada. . .

12
1
yanıtYanıtla
adana:

çok acil evlendirin bunları. gudurmuşlar iyice. bunlarda ayıp utanma olmaz. iyice boğun.

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Ailelerinde terbiye yoktur muhakkak yoksa bu kızlar böyle olmazdı . Terbiyesiz ailelerinin terbiyesiz kızları . Bakalım hakim bunlara ne ceza verecek

yanıt5
yanıt0
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title