Haberler

Artvin'de, Millet İttifakı Adayı Demirhan Elçin Kazandı

ARTVİN'de Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre, Millet İttifakı adayı CHP'li Demirhan Elçin kazandı.

ARTVİN'de Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre, Millet İttifakı adayı CHP'li Demirhan Elçin kazandı.

Artvin'de Belediye Başkanlığı'nı resmi olmayan sonuçlara göre, Millet İttifakı adayı CHP'li Demirhan Elçin kazandı. Artvin'de Belediye Başkanlığı'nı AK Partili Mehmet Kocatepe yürütüyordu. Artvin'de AK Parti; Arhavi, Hopa, Borçka, Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde belediyeleri kaybetti. Bu ilçelerin tamamında CHP'li adaylar kazandı. AK Parti sadece Murgul ilçesinde seçimi kazandı.

DEMİRHAN ELÇİN KİMDİR?

1960 yılında Artvin'de doğdu. Ankara Yüksek Teknik Öğretmen Okulu'nu bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nü tamamlayarak ön lisans mezunu oldu. Değişik tarihlerde, Artvin Orman İşletme ve DSİ Şube Müdürlükleri'nde geçici işçi olarak çalıştı, 1979 yılında girdiği devlet memurluğu sınavında başarılı olarak Artvin DSİ Şube Müdürlüğü'nde teknik personel olarak devlet memurluğu görevine başladı. 10 Kasım 1986 tarihinde kendi işyerini açarak esnaflığa ilk adımını attı. 1988 tarihinde Artvin Giyim Eşyaları ve Sanatkarları Odası seçimlerinde başkan vekilliğine, 01 Ağustos 1991 tarihinde ise başkanlığa seçildi. Halen aralıksız olarak başkanlık görevini devam ettirmektedir. 1989 yerel seçimleri öncesi, Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP)'den belediye meclis üyeliği için aday adayı oldu. Hakim nezaretinde yapılan parti içi ön seçiminde başarılı olarak belediye meclis adayı olmaya hak kazandı. 26 Mart 1989 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye meclis üyeliğine seçildi, 1989-1994 yılları arasında Artvin Belediyesi Encümenliği ve Meclis Üyeliği yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. - Artvin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı Demirhan Elçin Artvin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title