Haberler

Okuldan Atılan 8'inci Sınıf Öğrencisinin Ailesi, Okulu Basıp İdarecileri Dövdü

Güncelleme:

Denizli'de okuldan atılma kararı alınan 8.sınıf öğrencisinin ailesiyle birlikte okulu basıp, okul içerisinde idarecileri darp etti. Vücudunda kırık ve çatlaklar bulunan öğretmenler darp raporu alırken, öğrencinin okula gelmeden sosyal medyadan tehdit içerikle mesajlar paylaştığı ortaya çıktı.

Denizli'de, Disiplin Kurulu kararıyla okuldan atılan 8'inci sınıf öğrencisinin annesi, babası ve amcası, gittikleri okulda okul müdürü ve 2 yardımcısına saldırdı. Müdür yardımcılarının boğazlarını sıkan aile üyeleri, polis tarafından gözaltına aldı.

DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLEN ÖĞRENCİNİN OKULDAN ATILMASINA KARAR VERİLDİ

Sırakapılar Mahallesi'ndeki Sevil Kaynak Ortaokulu'nda öğrenim gören 8'inci sınıf öğrencisi K.B.Ö.(14), bir süre Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Dün toplanan Disiplin Kurulu da öğrencinin okuldan atılmasına karar verdi. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilen karar doğrultusunda K.B.Ö., bugün okula alınmadı. Eve dönen K.B.Ö. durumu annesi Sebahat Ö. ve babası Sezai Ö. ile amcası Osman Ö.'ye anlattı. Anne, baba ve amca beraberlerine oğullarını alıp okula gitti.

OKUL MÜDÜRÜNE VE YARDIMCILARINA SALDIRDILAR

İddiaya göre aile, Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün ile Müdür Yardımcıları Yusuf Zengin ve Mestan Tarık Ertunç ile tartışmaya başladı. Tartışma büyürken, Sezai Ö. ve Osman Ö., okul müdürü ile yardımcılarına saldırıp, boğazlarını sıktı ve yumruk attı. İhbar üzerine okula gelen polis, anne Sebahat Ö. ve baba Sezai Ö. ile amca Osman Ö.'yü gözaltına aldı. Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi ettirilen Yusuf Zengin'e 5 gün, Mestan Tarık Ertunç'a da 2 gün iş göremez raporu verildi.

"POLİS, GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARINI ALDI"

Olayın ardından Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, okula gelerek, bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaşananın vahim bir olay olduğu belirterek, "Olay adli makamlara intikal etti. Böyle başarılı bir okulda bu yaşanan olayı nefretle ve esefle kınıyorum. Burada okul müdürü, yardımcıları ve öğretmenler canla başla çalışıyorlar" dedi. Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş de "Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını aldı, yasal takip başlatıldı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (81)

Son:

Eğitim sistemini bu hale getirenler koltuklara yapışmış hala halkın iradesine saygı duymuyorlar kendilerine gelince milli irade yenilince şaibe Allah akıl fikir versin

27
10
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Sebebi belli oldu yani ogrencinin. Aileden gelen birsey. Oyle buyutup egitmisler.

35
2
yanıtYanıtla
ANTİ LAİK:

Verin ailece bir 10 sene hapis cezası bu süzmeler kendine gelir şu kopuğun her yeri öğrenci olsa ne olur

33
2
yanıtYanıtla
O:

O aileden bu çocuk olurdu zaten

yanıt22
yanıt0
Sondajci:

Aile önce çocuğum neden disiplin cezası aldı diye sorgulamadan direk okul yönetimini hedef alıyor. Böyle bir ailede yetişen çocuğun disiplin cezası alması pekte şaşırtıcı değil. Şımarık büyüttüğünüz bu çocuklar gün gelince sizede kabaracak biliniz.

33
2
yanıtYanıtla
Mustafa:

Çocuk okuldan atılacak hale gelinceye kadar anne-baba nerede idi.

32
2
yanıtYanıtla
mahvolan nesil:

ögretmen o çocugu atmasa diğerlerini nasıl yetiştirecek kanser olan dokuyu kesip atacaksın kı diğerlerine sıçramasın en ağır cezayı alsın magandalar

30
1
yanıtYanıtla
RIDO:

Aileleri tarafından şımartılan çocuklar eğitimcilerin başına bela oluyor

29
1
yanıtYanıtla
Alpha:

Burada anormal birsey yokki öyle cocugun oyle ana babasi olur

29
1
yanıtYanıtla
Hamdi:

Tv lerdeki filmlerde kötülük var. Siyasilerde nefret var. Aileler sıkıntılı çocuklarla ilgilenen dede nene yok sonrası böyle işte. Teknoloji dünyaya kolaylık ucuzluk getirir maneviyat ve ahlak gider.

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title