Haberler

Özhaseki'den Teşekkür Mesajı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bize oy veren, vermeyen tu¨m vatandas¸larımıza, birlikte yu¨ru¨mekten o¨mru¨mu¨n sonuna dek onur duyacagˆım AK Parti tes¸kilatlarımıza, Milliyetc¸i Hareket Partisi tes¸kilatlarına, sec¸imlerde go¨rev alan tu¨m sandık go¨revlilerimize, gu¨venlik gu¨c¸lerimize ve degˆerli basın mensuplarımıza tes¸ekku¨r ediyorum." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, Twitter hesabından 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri sonrası teşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti'nin bir yerel yo¨netimler hareketi olduğunu belirten Özhaseki, "AK Partimizin tecru¨besinden ilhamla kültürden sanata, kentsel yenilemeden yes¸il alanlara, ulas¸ımdan akıllı s¸ehirlere, sosyal projelerden kadınlarımıza, yarınlarımızın teminatı genc¸lerimize ve c¸ocuklarımıza yo¨nelik 111 proje­mizle Ankaramız ic¸in 'Niyet hayır, akıbet hayır' dedik ve ekibimizle yola revan olduk." değerlendirmesini yaptı.

Projelerinin her detayındaki odak noktasının insan ve Ankara olduğunu bildiren Özhaseki, şöyle devam etti:

"I·stisnasız tu¨m projelerimizi; go¨nu¨l belediyeciligˆini temel alan bir anlayıs¸, derin bir tecru¨be ve kavrayıs¸, uzun soluklu bir ekip c¸alıs¸masıyla hazırladık ve sizlere sunduk. Projelerimizi sizlerle paylas¸maktan her defasında ayrı bir heyecan duyduk. Yaptıgˆımız yu¨zlerce toplantı, miting ve programlarda, Ankara'mıza bir so¨z verdik: Ankara'mızı, u¨lkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun hale getirmek, du¨nyaya o¨rnek bir bas¸kent yapmak, 'ben' degˆil 'biz' merkezli, s¸effaf ve istis¸are odaklı bir yo¨netimi hakim kılmak ic¸in gecemizi gu¨ndu¨zu¨mu¨ze katacagˆımız konusunda Ankara'mızla ahitles¸tik. Sec¸im gu¨nu¨ geldi ve Ankara'mız kararını verdi.

Bizler, milletimizin kararının tu¨m kararlardan, milletimizin sec¸iminin tu¨m sec¸imlerden u¨stu¨n oldugˆu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz, kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu kutlu davadan aldıgˆımız her­ bireyiyle 31 Mart 2019 Mahalli I·dareler Sec¸im sonuc¸larının bas¸ta Ankara'mıza, u¨lkemize ve milletimize hayırlı, ugˆurlu olmasını diliyorum. U¨lkemizin her noktasında go¨rev alan belediye bas¸kanlarımızı canı go¨nu¨lden kutluyorum. 17 yıldır su¨rdu¨ru¨len c¸ıgˆır ac¸an hizmetleri su¨rdu¨rmeleri noktasında bas¸arılar diliyor, aldıkları go¨revleri birer bayrak yarıs¸ı olarak go¨rmelerini temenni ediyorum."

"Ömru¨mu¨n sonuna dek onur duyacagˆım"

Cumhur I·ttifakı'nın, 15 Temmuz darbe girişiminde s¸ehit, gazi ve meydanlardaki kahramanlarla birlikte kurulduğunu vurgulayan Mehmet Özhaseki, şunları kaydetti:

"24 Haziran'da oldugˆu gibi 31 Mart sec¸imlerinde de yine tarihi bir oy oranıyla milletimiz nezdindeki gu¨veni bir kez daha tazeledi. Cumhur I·ttifakı'yla u¨lkemize kurulan tuzakları birer birer as¸an, irade, basiret ve feraset timsali liderligˆiyle bizlere her daim gu¨venen Genel Bas¸kanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogˆan'a, cesur ve dirayetli siyaset adamı Milliyetc¸i Hareket Partisi Genel Bas¸kanı Sayın Devlet Bahc¸eli'ye hu¨rmet ve s¸u¨kranlarımı arz ediyorum.

Bize oy veren, vermeyen tu¨m vatandas¸larımıza, birlikte yu¨ru¨mekten o¨mru¨mu¨n sonuna dek onur duyacagˆım AK Parti tes¸kilatlarımıza, Milliyetc¸i Hareket Partisi tes¸kilatlarına, sec¸imlerde go¨rev alan tu¨m sandık go¨revlilerimize, gu¨venlik gu¨c¸lerimize ve degˆerli basın mensuplarımıza tes¸ekku¨r ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özhaseki AK Parti Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title