Haberler

Şarkıcı Hatice'nin Kullandığı Kremden Yüzü Yandı

Güncelleme:

Mankenlik yaptığı defilede kalçasını açarak eleştiri yağmuruna tutulan şarkıcı Hatice'nin kullandığı bir üründen dolayı yüzünde ciddi derecede yanıklar oluştu.

Modacı Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıkan Hatice, iç çamaşır giymediği kalçasını açarak gündeme geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre, Hatice'nin yüzüne sürdüğü krem sonrası cildinde yanıklar oluştu.

YÜZÜ YANDI

Kullandığı kremden dolayı yüzünden ciddi derecede yanıklar oluşan Hatice, soluğu doktorda aldı.

Şarkıcı Hatice'nin Kullandığı Kremden Yüzü Yandı

"HATİCE YAPAR JENNİFER TAKLİT EDER"

Hatice geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in klibini paylaşmış ve "Hatice yapar Jenniffer taklit eder" diyerek olay olmuştu.

"KALÇAMI AÇMAMDAKİ AMAÇ FARKLIYDI"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hatice, defilede kalçasını açmasıyla ilgili "Benim o hareketi yapmamdaki amaç çok farklıydı. 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel bir video hazırladım servis ettiğim halde kimse oralı bile olmadı. Malum yerimi açıyorum Türkiye'nin gündemine oturuyor. Bence çok acı. Ucuz buldukları hareket tıklanma rekoru kırdı." demişti.

Şarkıcı Hatice'nin Kullandığı Kremden Yüzü Yandı

Şarkıcı Hatice'nin Kullandığı Kremden Yüzü Yandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muammer Ketenci Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (34)

6.FİLO:

Bunların mal olduğu belli de ne mal olduğu belli değil. .

16
1
yanıtYanıtla
co hart:

tipsizdi zaten iyice moskofa benzer

13
1
yanıtYanıtla
kim:

Hatice hanım maneviyata ihtiyacin var bence yoksa daha çok rezil edecen kendini müthiş bir boşluktasın ve psikolojin normal görünmüyor

12
1
yanıtYanıtla
Esra:

Eee, göstermemen gereken yerlerini açarsan hepimizin görmesi gereken yüzün de bu şekilde olur işte. Dünya bu, her şey ibretlik...

9
0
yanıtYanıtla
.:

BU KADINLARIN YÜZDE 90 I MAKYAJSIZ OLUNCA MAYMUNA BENZİYOR . AMA HAVA CİVALARINDANDA GEÇİLMİYOR .

7
1
yanıtYanıtla
Yorum:

100%100000000% dogru!!!!!

yanıt3
yanıt0
...................................:

sana ne la kot kafalı sen kendini aynaya baksana neye beziyorsun. . .

yanıt0
yanıt1
eeee:

kendini boya güzeli ila edenlerden

5
1
yanıtYanıtla
Kıllı memo:

Benimkinin adıda hatçe emme hiç bakımlı deeel.Kadınların hası bilgisayarın içindeymiş ne bilek...Hatçe vaar hatçe vaaarrr gardaşım.Boşa yaşamışık.....

3
3
yanıtYanıtla
ENİS:

BU HATİCE DENEN HATUN, BİR GECELİĞİNE KAÇ PARADAN ŞARKI SÖYLÜYOR ACABA? YANINDA VOKALİST HATUN DA GETİRİYOR MU, NE DERSİNİZ? ŞARKI BAŞINA MI, YOKSA PAKET PROGRAM MI?

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title