Haberler

Aslıhan Doğan'dan, Arda-Berkay Kavgasıyla İlgili Açıklama!

Arda Turan ile dünya evine giren Aslıhan Doğan, Berkay ile Arda Turan kavgası hakkında konuşarak, "Geçirdiğimiz günleri eşim anlattı. Mahkeme süreci var, neyin ne olduğu ortaya çıkar." dedi.

Aslıhan Doğan'dan, Arda-Berkay Kavgasıyla İlgili Açıklama!

"BENİ ÇOK ALAKADAR ETMİYOR"

Sözlerine devam eden Aslıhan Doğan, "Geçirdiğimiz günleri eşim anlattı. Mahkeme süreci var, neyin ne olduğu ortaya çıkar. Dışarıdan gelen yorumlarla çok ilgilenen bir insan değilim. Benim eşime güvenim ortada. Ben görüşümü ilk günden belli ettim. Eşimin sonuna kadar arkasındayım, bu hep böyle olacak. Ben çekirdek ailemle ve bu insanların düşünceleriyle ilgiliyim. Oradan buradan gelen şeyler beni çok alakadar etmiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Doğan Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

küçük şeylermi silahla hastaneyi basıp ateş etmek küçük birşeyse büyük olması için allah korusun birinin vurulmasımı lazımdı

8
0
yanıtYanıtla
Ali Turan:

Geber be Arda

1
2
yanıtYanıtla
Tim0135:

Neyin ne olduğu ortaya çıkar mışmış:) Neyin ne olduğunu biliyoruz biz, ama yargı bilmiyor. Bi tarafta yandaş,maganda, kro, parayı görünce sapıtan, her paylaşımda adamlık dersi veren arda öte yanda namus abidesi(!) Berkay =Asena

1
1
yanıtYanıtla
simli:

şimdilik devam zaten zamanı gelince kağıdın arkasını nasıl sa herkes net görecek geçmişin hesabı kötü olunca insanın önüne konur kısaca kendini kandırma tekniği devam devam. . . . arkanızdayız

1
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Arda çok huysuz asabi bir insan, dilerim hak ettiği cezayı alır. Atatürk''ün ''Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklı olanını severim'' tanımına hiç uymuyor.

0
1
yanıtYanıtla
Apaçi bükücü:

Apaçi apaçidir parayla bir noktaya kadar kendini kamufule eder. cibiliyet meselesi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title