Haberler

Afyonkarahisar'da İki Kız Kardeşin Öldürülmesinde Ağabey Cinayeti İtiraf Etti

Afyonkarahisar'da iki kız kardeşin öldürülmesinde ağabey cinayeti itiraf ettiAfyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, evlerinde başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulunan iki kız kardeş Aysel (20) ve Hatice Şahin'in (16) ağabeyi B.Şahin (21) cinayeti itiraf etti.

Afyonkarahisar'da iki kız kardeşin öldürülmesinde ağabey cinayeti itiraf etti

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, evlerinde başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulunan iki kız kardeş Aysel (20) ve Hatice Şahin'in (16) ağabeyi B.Şahin (21) cinayeti itiraf etti. Kardeşlerden Aysel Şahin'in yapılan otopsisinde 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı.

Dinar'a bağlı Çayüstü köyü merkezine yaklaşık bir kilometre mesafedeki evde, dün öğle saatlerinde Aysel ve Hatice Şahin kardeşleri kanlar içerisinde bulan yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarmanın yaptığı incelemede her iki kardeşin başlarından ateşli silahla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. İncelemelerin ardından iki kız kardeşin cansız bedeni, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayda kullanılan silahı ararken, köye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Jandarma ekipleri, mahkemeden alınan izinle Cumhuriyet Savcısı gözetiminde köydeki evlerde arama yaptı.

AĞABEY İTİRAF ETTİ

Jandarma olayla ilgili anne ve babayla diğer 4 kardeşin ifadelerine başvurdu. Kardeşlerin en büyüğü olan B. Şahin, jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmanın titiz bir çalışma yürüttüğü soruşturma kapsamında B. Şahin ifadesinde Aysel ve Hatice Şahin kardeşleri öldürdüğünü itiraf etti. B. Şahin'in ifadesi doğrultusunda cinayetin işlendiği tabanca da olay yerinden yaklaşık 700 metre ileride toprağa gömülü halde bulundu.

5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ANLAŞILDI

Diğer yandan Aysel ve Hatice Şahin kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Dinar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yapılan otopside Aysel Şahin'in 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Cenazelerin buradaki işlemlerinden sonra toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title