Haberler

Fatih Terim, Maç Sonunda İsyan Etti: Korkaksanız Yapmayın

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe maçının ardından konuştu. Terim, "Korkaksanız yapmayın. O zaman bu işi yapmayın kardeşim." dedi.

Fenerbahçe, Süper Ligin 28. haftasında Ülker Stadında Galatasaray'ı konuk etti. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonunda isyan etti. Terim, "Çok rahat kazanacağımız maçı berabere bitirdik, çok üzgünüm" diye konuştu.

"KARDEŞİM FAULÜ VERECEKSİN"

Terim, "Kardeşim faulü vereceksin, VAR'a gideceksin, VAR Bülent Yıldırım, sen çağıracaksın, bir önceki pozisyonda kart diye uyaracaksın. O zaman bu işi niye yapıyorsun kardeşim? Korkaksanız yapmayın. Yok gelenek bozulmamış, yine yenilmemiş falan, ben onları umursayan biri değilim. Galatasaray'ın burada unutulmaz hatıraları var, ben onları önemseyen biriyim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (48)

nokta:

tabi 10 kişi kalmış yetmicecek 2 kırmızı daha göstereceksin penaltı vereceksin Fenerin en kötü zamanında 10 kişi kalmışken yenemiyosun ağlayın bol bol ölüsü yeter fenerimin

15
9
yanıtYanıtla
Ağa:

Tuzlayım da Kokma terim :) İçin kuduruyor kuduruyor ama sen o hatıralarla avun

13
6
yanıtYanıtla
FORZA TRABZON:

HAKEMLERDE İNSAN HATA YAPABİLİRLERDİ NOLDU imPARAtor

8
9
yanıtYanıtla
GS li:

Lan olm adam orda inceden giydirdi. İroni yaptı. Bunu bile anlayacak kadar zekanız yok ama

yanıt3
yanıt1
Murat:

İroni yapmışmış. Adam gibi konuşacak lafı eveleyip geveleyip soylemeyecek. . Kaç kişinin daha hakkını yedi Galatasaray hiç biri hakkında birşey demedi. İRONİYMİŞ. Adam olsun adam.

yanıt0
yanıt0
LD:

10 kısı kalmıs takım karsında yenemıyorsan sucu baskalarında arama kendıne bak terım efendı bıktık sendende tavırlarında soylemlerınden de yıllaraca feto hakemlerı ve ulusoy federasyonu sayesınde halbel kader şampıyon yapıldınız yedığınız hurmalar bırgun tırmalar ezıkler

11
6
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

ne oldu senior terim ??? hosunuza gitmedimi sonuc :)) ozaman 1-0 öne gecdiginiz macda üstüne yatmaya calismayacakdiniz :)))

13
2
yanıtYanıtla
GOMEZ:

AĞLA

10
5
yanıtYanıtla
Murat:

Trabzon macında hakemlerde insandır hata yapabilir diyen zat kimdi. Şimdi gevezelik yapmasın. Ben adama adam derim başkası hakkında hata yapıldığındada soyleyebilsin

11
4
yanıtYanıtla
gerçekçi:

hani hakemde insandı hata yapabilirdidürüst olalım

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title