Haberler

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'dan Fatih Terim'e Gönderme!

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, 1-1 biten karşılaşma sonrası basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özsoy, "Bir derbi daha geride kaldı, çekişmeli maç oldu. 11'e 11 olsaydı bizim lehimize bir maç olabilirdi. 10 kişi kaldıktan sonra biraz baskı yedik. Aynı şartlarda oynasaydık, çok rahat kazanabilirdik. Söylenecek birkaç şey var, her şeye cevap vermek istemiyoruz. Gönlümüz bu skoru kabul etmiyor ama mantıken kabul ediyoruz" dedi.

FATİH TERİM'E CEVAP

Fatih Terim'in "Gelenek sözlerine katılmıyorum. Burada anılarımız var." sözlerine yanıt veren Özsoy, "Karşı takımın hocalarına cavep vermek benim işim değil. Saha içi konuşuluyorsa, Ersun Hoca cevap verdi. Fatih Hoca'nın 'Bizim güzel anılarımız var' sözü var. Başkanımız FETÖ kumpası ile hapisteyken burada aldıkları bir şampiyonluk var. Bir daha böyle bir şey olmayacağı için de, böyle bir şey göremeyeceklerini söyleyebilirim." diye konuştu.

"BİZİ BURADA YENEMEYECEKLER"

Özsoy, "Bizi burada yenemezler, yenemeyecekler de. Burada taraftarın gücü var" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Semih Özsoy Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (29)

MTT:

Yemezler koçum yemezler bal gibi hatıralarımız var unutamazsınız Galatasaray bayrağının sahanın ortasına dikilişini, unutamazsınız kupayı ışıklarını kapattığınız stadınızda kaldırışımızı. Bunlar en büyük ve en güzel hatıralarımızdır varsın 30 yıl yenilmesin sahasında önemli değil. Biz sizi yenemeden şampiyon olduğumuzu gösterdik size yıllardır. Siz de 6-0 la baktınız, seyrettiniz şimid 4. yıldızı takacağız GALATASARAY'' a yetişeceğiz diye çırpınır durursunuz. Hadi kümeye canım kümeye. . .

10
16
yanıtYanıtla
Kenan:

ZÜĞÜRT TESELLİSİ

yanıt1
yanıt0
Yaşar:

Küfür olayına kesinlikle karşı omakla birlikte, Terim''in ''Bizim burada güzel anılarımız var. '' sözü, psikopat yardımcısı ve kendisinin onlara bir sezon boyunca küfür yemelerinin gerçek sebebidir. Tarafatar bu ikisinin aslında nasıl kişiler olduğunu çok iyi biliyor çünkü.

10
15
yanıtYanıtla
Yaşar:

GS''ın meşhur(!) şampiyonluklarının sponsor örgütünü açıklamış. Doğru söze ne denir? En azından milli kahramanları, sevgili futbolcuları FB düşmanlığını TRT sporda bile açıkça defalarca ifade eden Hakan Küsür şuan niçin, nerede?

11
11
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

Eskiden federasyon fetönün elindeydi, ve en çok fetöcü galatasaraydan çıktı, bu zamanlarda aldıkları şampiyonluklar şaibelidir bunların.

16
6
yanıtYanıtla
Kocak:

Baskan vekili nasil boyle kesin konusuyon yoksa simdiden ayarladin sanirim gerci maci izlede ayarli oldugu belli ??

7
11
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

MAÇTAN ÖNCE YENECEĞİZ . O SENE BU SENE DERLER. MAÇTAN SONRA DA. OLSUN BİZİM KUPAMIZ VAR . YOK BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ. VS. DERLER. BU CONCONLAR HEP BÖYLE. . . BAHANE ÇOK. BÜYÜK REZİLLİK. . .

6
9
yanıtYanıtla
LAYN DEĞİŞİK:

SIZDE 3 SENEDIR HAKEMLER LE BERABERE KALIP KENDI SAHANIZDA 17 YIL 18 YIL 19 YIL OLDU DIYIP DURUYORSUNUZ AYNI SEY DEĞİLMİ DUNKU HATALARIN AYNISI GS DE OOLSAYDI SKOR GS USTUNLUGUYLE BİTSEYDİ ACABA AÇIKLAMAN NE OLURDU KARDES HAKEME LAF YAPMICAKMIYDINIZ MERAKLAR ICERISINDEYIM DUNYA GORDU BI BU KUS BEYINLILER GÖRMUYOR NEDEN 20 SENE OLDU SIZ SEZON BOYUNCA BIZE ODAKLANIN BIZ SAMPIYON OLALIM KUS BEYINLILER

yanıt1
yanıt1
ŞAPKACI:

KARANLIK ÇÖKÜNCE STADINIZA ORTADA BİZ VARIZ UNUTAMAZSIN O KUPA GECESİ GELİR AKLINA SİZ BİZİ ÖMRÜNÜZCE UNUTAMAZSINIZ.

10
4
yanıtYanıtla
İBNE SEMİH ÖZSOY:

AZİZ YILDIRIM DÖNEMİNDE DE YÖNETİCİYDİ VE FB KULÜBÜNÜ SOYANLARDAN BİRİ SAVCILARI BU YOLSUZLUKDAN DOLAYI GÖREVE DAVET EDİYORUM. GS Lİ OLARAK EZELİ RAKİBİMİZE BÖYLE ÇİRKEF YÖNETİCİLER YAKIŞMIYOR.

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title