Haberler

Galatasaraylı Taraftarlara "Suriyeli" Diyen Sinan Gümüş Özür Diledi

Güncelleme:

Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Sinan Gümüş, Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı taraftarlara "Suriyeli" dediği için özür diledi.

Derbi öncesi takım otobüsünü yolcu eden Galatasaray taraftarlarına "Hepsi Suriyeli yemin ediyorum" diyen Sinan, maç sonrasında özür diledi.

Sinan Gümüş, Instagram hesabında yer alan mesajında, "Kesinlikle kötü niyetle olmayan bir sözümün yanlış anlaşılmasından dolayı çok ama çok üzgünüm. Kırdığım, üzdüğüm kimse varsa hepsinden özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Taraftarlara 'Suriyeli' Diyen Sinan Gümüş Özür Diledi

Kaynak: AA / Spor

Sinan Gümüş Haberler

500

Yorumlar (42)

FBLi:

onlarda insan, senin ülken savas da olunca seni de görürüz.

11
24
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN TÜRK:

15 TEMMUZ GECESI Istanbul daki ATM kuyruklarina girenler kimdi VATANSEVER mi hepside TÜRK tü. Aslanim Savas ciktiginda Savastan kacacak cok Türk, Kürt, Laz vs. var merak etme sen . Sen böyle bir istatistik Savasta tutamazsin. Ben kacmamamakacanlar her zaman olur.

yanıt0
yanıt0
azad:

hayırdır Suriye''lilerden üstün olduğunu mu düşünüyorsun, Allah üstünlük takvadadır diyor acaba sen mi Allah''tan daha çok korkuyorsun Suriye''liler mi düşün bakim. Hayatında kaç rekat namaz kıldın acaba ?

8
24
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın yetkın gözcü:

hepimiz surıyeliyiz insanızz mazluk ve garıbanların hep hamisiyiz

5
17
yanıtYanıtla
delikanlıua:

tövbe de dönerizde suriyeli olmayız tövbe de

yanıt7
yanıt2
Muhittin:

Suriyedir galatasaray .

9
12
yanıtYanıtla
ALP:

Adam haklı beyler, dağılın şimdi

12
7
yanıtYanıtla
Cemo:

Arkadaslar ayip oluyor suriyeliler insan degilmi onlarin sporla ilgilenmeleri sucmu??

2
17
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE:

Ben Türküm hemde sapina kadar ama asla bir irki kücümsememve irkcida degilim. Bende senin gibi düsünüyorum. Bu arada 15 kisi seni begenmemis. Cünkü onlar insan degil ve Müslümanda zaten hic degiller

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Benim ülkemde savaş oldu zaten ve kimse de bırakıp kaçmadı yaşlısından, kadınından, çocuğuna kadar. Yine olsa yine kaçmayız kanımızın son damlasına kadar da savaşırız bizi başka devletlerle başka milletlerle karıştırmayın. Savaşta ülkenin yanında durmayacaksın da ne zaman duracaksın ?

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title