Haberler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek Mazbatasını Aldı

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Mehmet Zeybek, mazbatasını alarak görevine başladı.

Başkan Zeybek'e mazbatasını, İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Habibe Aslan verdi.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yüksek Seçim Kurulunun verdiği nihayi kararın ardından mazbatasını aldığını söyledi.

Kendisine oy veren ve vermeyen herkesin belediye başkanı olduğunu belirten Zeybek, "Hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmek için gayret sarf edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin. İlk icraatımız olarak AFRAY'ın takipçisi olacağız. Askeri havaalanının sivil uçuşlara açılmasıyla alakalı girişimlerde bulunacağız. İnşallah Afyonkarahisar'a güzel hizmetler kazandıracağız." diye konuştu.

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu da kentin çok güzel hizmetlere layık olduğunu ifade etti.

"Gerekirse ekmeğimizi bölüşür, onları aç bırakmayız"

Bir gazetecinin, "Mazbata alan bir belediye başkanının ilk icraatı Suriyelilere yapılan yardımları kesmek oldu, sizde böyle bir şey olacak mı?" sorusu üzerine Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bizde böyle bir şey olamaz, çünkü onlar gönül coğrafyamız. Yani cetvelle çizilen sınırlar var. Eğer cetvel biraz öbür tarafta çizilseydi, onlar da bizim vatandaşımız olacaktı. Biz her mazlumun, mağdurun yanındayız. Gerekirse ekmeğimizi bölüşür, onları aç bırakmayız. Allah nasip ederse, hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız gerekli tedbirleri alıyor. Suriyeli kardeşlerimiz güvenli bölgelere peyderpey geçiyor ve yerleşiyor."

Zeybek, törenin ardından, AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile Afyonkarahisar Belediyesine geçerek, eski Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'dan görevi devraldı.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title