Haberler

Aston Martin'den Tamamen Elektrikli Rapid E Tam 604 Beygir!

Aston Martin Rapid E, Elektrikli Süper Araba Tam 604 Beygir! Tamamen elektrikli Süper Otomobil ön siparişle satışa sunuldu.

Aston Martin Rapid E, Elektrikli Süper Araba Tam 604 Beygir!

Tamamen elektrikli Süper Otomobil ön siparişle satışa sunuldu. Sadece 155 adet.

Aston Martin sonunda tamamen elektrikli bir model duyurdu. Rapid E, 800V 65kWh'lik bir akü sistemiyle bir V12 motora sahip ve 604 Beygir ve 516 nm tork üretiyor.

Üstelik Aston Martin Rapid E modelinden sadece 155 adet üretecek.Akü takımı doğrudan normal yakıt motorunun yerine oturuyor ve 100kW veya daha yüksek verebilen bir prize bağlandığında saatte 300 mil-menzile kadar şarj edebiliyor. Aston Martin'e göre, bu performans aracı, sadece pil şarjı veya iklim koşulları nedeniyle dar pencerelerde değil "tekrarlanabilir" bir şekilde teslim edilmek üzere üretildi.

155 MPH maksimum hız, ve sıfırdan 100 km'ye 4.2 saniyede çıkıyor. Elektrikli güç aktarma sistemi üç sürüş modu sunuyor: GT, Sport ve Sport +, benzinle çalışan Rapide AMR'nin kullanım özelliklerine uyması için ayarlanmış sürüş hissi ve sınırlı kaymalı diferansiyel.

Otomobilin içinde bol miktarda karbon fiber var ve analog ekranlar şarj durumunu, güç seviyelerini, gerçek zamanlı enerji tüketimini ve daha fazlasını gösteren 10 inçlik bir dijital ekranla değiştirildi. Ayrıca, araca bağlanan bir uygulama aracılığıyla bu bilgilerin bir çoğunu da alabilirsiniz ve nereye park edildiğini de hatırlayabilirsiniz.

Bu otomobil ile öncekiler arasındaki bir diğer büyük fark aerodinamik tasarımı. Egzoz gerektirmediği için, arka difüzör, bundan faydalanmak için yeniden tasarlanmış bir zemin altı ile birlikte büyümüştür. Çok fazla soğutmaya ihtiyaç duymadığından, dünyadaki Uyumlaştırılmış Hafif Araç Test Prosedüründe (WLTP) 200 milden fazla ölçülen aralığı iyileştirmek için gövdeden hava akımı azaltıldı. Tekerlekler ve düşük dirençli Pirelli P-Zero da maksimum verimlilik için ayarlanmış.

Şangay'daki etkinlikte Aston Group CEO'su Dr. Andy Palmer şunları söyledi:

"Rapide E'nin tanıtılması Aston Martin için çok büyük bir an olacak. İlk tamamen elektrikli üretim arabamız olarak, gerçekten tarihi bir adım. Çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir geleceğin büyük mücadelesi için hazırlanmıştır. Bir otomobil şirketi olarak o geleceğin bize gelmesine pasif bir şekilde izin vermeyi göze alamayız; aktif olarak onu kovalamamız gerekir. "

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Aston Martin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title