Haberler

Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu

Güncelleme:

Bursa'da tartıştığı sevgilisini sol bacağından pompalı tüfekle vurarak yaralayan Ahmet Kara'nın avukatı, genç kadının mektuplarını delil olarak sunup, tahliye talebinde bulundu. Ancak mahkeme, sunulan mektupları delil olarak saymadı.

Bursa'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) sol bacağından pompalı tüfekle vurarak yaraladığı iddiasıyla hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istenen Ahmet Kara'nın (34) avukatı, genç kadının mektuplarını delil olarak sunup, tahliye talebinde bulundu. Mahkeme, mektupları delil saymayıp, talebi reddetti.

ALDATIP ALDATMADIĞINI SORDU

Olay, Şubat ayında Gürsu ilçesinde meydana geldi. Gemlik Yarı Açık Cezaevi'nden izinli çıkan evli ve 1 çocuk babası Ahmet Kara, 2,5 yıldır birliktelik yaşadığı Aslı Çıkıkçı'yı konuşmak amacıyla otomobiliyle evinden alarak, Canbazlar Mahallesi'ne götürdü. Çıkıkçı'ya kendisini aldatıp aldatmadığı konusunda sorular soran Kara, çıkan tartışmada pompalı tüfek ile genç kadını sol bacağından vurdu. Ardından, kanlar içinde kalan Aslı Çıkıkçı'yı hastaneye götürdü.

ÖMÜR BOYU HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Ahmet Kara hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kara'nın hazır bulunduğu duruşmaya Aslı Çıkıkçı katılmadı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile taraf avukatları katıldı. Çıkıkçı'nın avukatı, bir önceki duruşmada verdikleri ifadeyi tekrarlayarak, sanığın cezalandırılmasını istedi. Sanık Ahmet Kara ise, "Vurduktan sonra hastaneye götürdüm. Bir anlık sinirle vurdum, öldürmeye teşebbüs suçunu kabul etmiyorum" dedi.

AŞK MEKTUPLARI DELİL SAYILMADI

Duruşmada sanık avukatı Hakan Gündoğdu, müvekkilinin 15 aydır tutuklu bulunduğunu belirterek, halen Aslı Çıkıkçı ile mektuplaştığını söyledi. Avukat, Çıkıkçı'nın aşk sözleri yazdığını ileri sürdüğü mektupları mahkeme delil olarak sunarak, Kara'nın tahliyesini talep etti.

Mahkeme ise, mektupları delil olarak kabul etmeyerek, Ahmet Kara'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kara Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (7)

VATAN:

ya arkadaşlar adam öldürmeye teşebbüs ne zamandan beri ömür boyu hapis cezası oluyo. anlamadım. millet adam kesip, doğruyo, 3-5 sene sonra çıkıyo. bu nasıl iş.

5
2
yanıtYanıtla
ASLI:

ADAM BELLİKİ NORMAL DEĞİL, BİDE SENİN EVLİ ADAMLA İŞİİNNN NEEEEEE. . . . . . BE KADIN.

4
1
yanıtYanıtla
erdem:

bütün suç kızlarda çıktıkları kişileri araştırmıyorlar suçlumu evlimi çocuğu varmı araştırsanıza. . erkkelerin elde etmek için söyledikleri yalanlara kanıyorlar . sonrada hamile kalıyorlar dayak yiyorlar . işte şu tipte erkek müsvettesinin şu halinden zaten ne olduğu belli

4
0
yanıtYanıtla
kimmi:

ben bu türkiyenin pis işlerini hiç sevmiyorum

3
0
yanıtYanıtla
ADAM:

Bu kaçıncı oldu. Hapisten izinli çıkıp birini öldüren, yaralayan. . . Ya da izinden dönmeyip aranırken suç işleyen. Devlet suçluların çoğunu hapse atmıyor eyvallah, ''kendi başınızın çaresine bakın ancak kendinizi savunurken suçluya zarar verirseniz canınızı yakarım'' diyor. Ama artık lütfedip hapse attıklarına bile hakim olamıyor. Zenginler yada arkası sağlam olanlar hariç kimsenin can güvenliği yok bu ülkede

2
0
yanıtYanıtla
tusubasa:

adamın tipe bak tam bir mehape li

0
1
yanıtYanıtla
bayrak:

adalet nerdeeeeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title