Haberler

Zincirleme Kazada Yaralanan Motosiklet Sürücüsü, Yolda Yardım Bekledi

Güncelleme:

İstanbul'da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada hurdaya dönen motosikletin sürücüsü yaralandı. Yaralı bir şekilde ambulans bekleyen sürücü, hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Unkapanı Köprüsü üzerinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada hurdaya dönen motosikletin sürücüsü yaralandı. Motosikletin çarptığı araç sürücüsü, yaralıyı teselli etmek için başını okşadı.

Kaza Unkapanı Atatürk Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Taksim istikametinde ilerleyen bir otomobil ani fren yapınca arkadaki otomobil duramayıp çarpınca kaza meydana geldi.

KAZAYA 4 ARAÇ KARIŞTI

4 aracın karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kask ve diğer koruyucu ekipmanları takılı olan motosikletli kazadan ciddi yara almadan kurtuldu. Ağzında ve yüzünde kanamalar olan motosikletli için kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Motosikletin çarptığı araç sürücüsü, yaralıyı teselli etmek için başını okşadı. Kaza nedeniyle Taksim istikametinde yoğun trafik oluştu. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde ilk müdahalede bulundu. Yaralı daha sonra ambulansa alınarak tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Unkapanı Taksim Haberler

500

Yorumlar (8)

karadenizli:

sn kenan sofuoğlu yaptığın bir spordur ama halkı süratli motor sürmeye teşvik ediyorsunuz

2
2
yanıtYanıtla
YUSUF:

Hacı bu işin sofuoğluyla ne alakası var Allasen

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

2 TEKER TEHLİKEDİR AMA AŞKTIR. MOTORUN TADINI BİLEN ASLA GERİYE DÖNÜP ARAÇ KULLANMAZ.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayat trafikte zaman kaybedecek kadar uzun değil. Seviyoruz 2 tekeri. . . .

3
0
yanıtYanıtla
PSİKOLOG:

MOTORCULAR ÇOK HIZLI VE BİR ÇOĞU KURAL TANIMAZ

3
0
yanıtYanıtla
Normal:

Ekipmanın önemi

0
0
yanıtYanıtla
Yazık insanlık ölmüş:

Adam orda yaralı ağrı içinde arabanın sanki yol ortasında durması normalmiş gibi halen kendini haklı çıkarmaya çalışması çok üzücü sen ordan beri hiç frene basmadan geldi diyor motosiklet sürücüsüne adam vakit kaybetmek istese neden motorsiklet kullansın biraz insana değeriniz olsun

0
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

yolda bizle yarışıyolar abi, biz 300 ün altına inmiyoruz bunlar kaçnan gidiyolar abi, sen kimsin bizle yarışıyon gerçi Ankarada bi kaç lastik çalındı ama sonra mal yetiştiremiyoz abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title