Haberler

Gazeteci Hikmet Genç: İmamoğlu'nun Tek Yapacağı İş Soyunup Caddelerde Koşmak

Güncelleme:

Gazeteci Hikmet Genç'in 24 TV ekranlarında Ekrem İmamoğlu ile ilgili söylediği sözler tartışma yarattı. Genç, "Ekrem İmamoğlu seçimi kaybetmiş olsaydı yapacağı tek iş soyunup caddelerce koşmak olurdu" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldıktan sonra gazeteci Hikmet Genç çok konuşulacak bir yoruma imza attı.

24 TV ekranlarında canlı yayına katılan Genç "Ekrem İmamoğlu seçimi kaybetmiş olsaydı yapacağı tek iş soyunup caddelerce koşmak olurdu" dedi.

İŞTE GENÇ'İN SKANDAL SÖZLERİ

"Ekrem İmamoğlu binde bir ile eğer seçimi kaybetmiş olsaydı, İl Seçim Kurulu kararı olarak seçim AK Parti'ye verilmiş olsaydı, bu kadar hayvan barınağına yazılmış, TIR parkuruna yazılmış bilmem olmayan binaya yazılmış, bin bir tane şey sonrasında Şener Şen'in çıplak vatandaşı gibi soyunup caddelerde koşmak olurdu. İmamoğlu'nun yapacağı şey budur.

İkna etmek için bu kadar tebessüm, sürekli mütebessim hali var ya, 'Hepinizi kucaklıyacağım' bu laftan iğreniyorum artık. Beni kucaklayamazsın bunca yalandan sonra. En azından 15 milyon 999 bin 999 kişiyi kucakla"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu İmamoğlu 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (280)

vatandaş:

DOĞRU SÖZE ŞAPKA ÇIKARILIR

84
71
yanıtYanıtla
Cevap:

Hazmediniz içinizde patlıyor normaldir.

yanıt16
yanıt8
DÜRBÜNLÜ:

EEkrem imam oğlu feto’nun yaptığı bir projenin ürünüdür çok yakında kokusu çıkar arkasında feto vardır Amerika vardır derin güçler vardır

27
69
yanıtYanıtla
KAFKASLI:

ÜLKÜCÜYÜM AMA HAKKANİYETCİ BİR VATANDAŞIM . NEDİR BU HAZIMSIZLIK NEDİR BU AYRIMCILIK ADAM KAZANDI ON ALTI MİLYONUN BAŞKANI OLDU NE TRAFOLARA KEDİ SOKTU NEDE KIVIRDI. ADAM PARTİSİZ GİRSE BİLE ALIRDI HELAL OLSUN DEMEK LAZIM EKREM BAŞKANA BIRAKIN BU ADELETSİZLİĞİ MİLLETE NEFRET TOHUMLARI EKTİRMEYİN HERKES İŞİNE BAKSIN SOĞAN DOKUZ LİRA PATATES 7 LİRA ÜLKE NE HALDE BUNA BAKMAK LAZIM . ÜLKEYİ DAHA FAZLA BATMADAN AYAĞA KALDIRMAK LAZIM BİR ÜLKÜCÜ OLARAK DİYORUMKİ İYİKİ KAZANDINIZ SAYIN İMAMOĞLU SAYIN YAVAŞ

70
19
yanıtYanıtla
TARZAN:

Sen ülkücü değilsin hemşerim. Çünkü ülkücüler ırkçılık yaparlar. sen de ırkçılık yok.

yanıt2
yanıt6
CİMBOM:

MUHTEŞEM BİR TESPİT TEBRİKLER HİKMET BEY

24
55
yanıtYanıtla
Portal:

Anlaşılan hazımsızlık bunların beyinlerine yan etki yapmaya başlamış. Birileri hayrına şunları tedavi ettirsin sevaptır

61
16
yanıtYanıtla
gerçekleri konuşan ülkücü:

siyasal islamcı kitleden çıkan ender okumuş insanlardan birisidir hikmet genç, çoğu eğitimsiz ve kültürsüz olan kitleyi temsil etmek için böyle konuşmak zorunda çünkü hitap ettiği kitlenin kapasitesi belli, hayatında kitap-gazete okumamaış, ilkokul mezunu, yaşadığı yerden çıkamaış, makarnaya talim eden insanlar

53
22
yanıtYanıtla
istanbullu:

bu sözler ülkücüden mi sadır oldu. islamcı camia okuyan camiadır cahil olduğun burdan belli.

yanıt5
yanıt8
ülkücü haklı:

islamcı camia okuyan camiamıdır? güldürme beni aslanım, islami camia ilkokul mezunu hocanın anlattığı hurafelere inanan, kur-an ı kerimin türkçe ne dediğinden bihaber olan camiadır, kırk yılda bir necip fazıl, ismet özel gibi adamlar çıkar o kadar

yanıt1
yanıt2
Tüm 280 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title