Haberler

Bizim Hikaye Dizisi Final Mi Yapıyor?

Güncelleme:

Fox TV'nin sevilen yapımlarından Bizim Hikaye dizisi final yapma kararı aldı. Ekrana gelen 65. bölümde Filiz'in ailesini toparlama çabası olumlu sonuçlar doğuracak mı? Bizim Hikaye dizisinin son bölümünde neler oldu?

Perşembe akşamları ekrana gelen Bizim Hikaye dizisi 66'ncı bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, dizinin final tarihi de kesinleşti. Bizim Hikaye yeni bölümü ne zaman? Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü, oyuncuları ve fragmanı hakkında tüm gelişmeler haberimizde…

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU?

Fox TV'de 2017 yılının Eylül ayında, yoğun eleştiri ile ekranlara merhaba diyen Bizim Hikaye dizisi her şeye rağmen büyük bir kitle tarafından beğenildi. Kanal yetkilileri ise dizinin sevenlerini üzecek bir karar alarak, final yapacağı tarihi belirledi.

BİZİM HİKAYE 30 MAYIS'TA SON BULUYOR

Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan'ın başrollerini paylaştığı Amerikan ''Shameless'' dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye, Birsen Altuntaş'a göre 30 Mayıs'ta son bulacak. Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun yaptığı dizinin takipçileri ise alınan final kararına tepki gösterdi. Haberin ardından Bizim Hikaye'nin 66. bölümü bu akşam 20:00'da ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bizim Hikaye Dizisi Final Mi Yapıyor?

BİZİM HİKAYE DİZİSİNİN 65. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aile, baş döndüren zenginliğin etkileriyle boğuşurken, İsmo'nun kaçırılması, Fiko'yla Kiraz ve para peşinde koşan Fikri, Filiz ile Barış'ın hayatını yerle bir etmeye yeterli olacaktır. Olacakları önceden gören Filiz, olaya el koyarak aileyi toparlar.

Bizim Hikaye Dizisi Final Mi Yapıyor?

Zihni amcalarına rağmen ise Ersin, Fikri ve çocuklar her zamanki gibi düzeni bozacaktır. Ailedeki sorunları çözmeye çalışırken, Barış ile arasında büyük problemle de yüzleşen Filiz, zorluklarla mücadele etmeyi başarır. Filiz'i bekleyen asıl sorun ise Tufan'la Çiçek olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title