Haberler

Telefon Bayisine Giren Saldırgan 2 Kadın Çalışana Kurşun Yağdırdı!

Güncelleme:

Adapazarı'nda, telefon bayisine gelen 55 yaşındaki saldırgan, satın aldığı tarifeyle ilgili tartıştığı 3 kadın çalışana tabancayla kurşun yağdırdı. Saldırıda 2 kadın çalışan ağır yaralandı.

Adapazarı'nda, telefon bayisine gelen P.T. (55), satın aldığı tarifeyle ilgili tartıştığı 3 kadın çalışana tabancayla kurşun yağdırdı. Saldırıda Ahsen Demirci (28) başından, Tuğçe Nur Yılmaz (36) ise karnından vurularak, ağır yaralandı. Üçüncü kadın çalışanın şans eseri yara almadan kurtulduğu saldırının ardından kaçan P.T. ise yakalanıp, gözaltına alındı.

Olay bugün saat 09.30 sıralarında Semerciler Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinde meydana geldi. P.T., bir gün önce telefon tarifesi satın aldığı bayiye geldi. Aldığı tarifeyle ilgili sorun yaşadığını söyleyen P.T., önce kasada oturan Ahsen Demirci ile tartışmaya başladı. İş yerindeki diğer 2 kadın çalışan, öfkeli konuşmalarını sürdüren P.T.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak P.T. bu sırada, yanında taşıdığı tabancasını çekti. Paniğe kapılan çalışanlardan Ahsen Demirci bankonun altına saklanırken, diğer 2 kadın çalışan iş yerinin arka kısmına kaçtı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Tabancasını art arda ateşleyen P.T., Ahsen Demirci'yi, başından vurdu. Ardından arka tarafa geçip, diğer 2 kadına ateş etti. Tuğçe Nur Yılmaz da karnına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Diğer kadın çalışan şans eseri saldırıdan yara almadan kurtulurken, P.T. olay yerinden koşarak kaçtı.

Telefon Bayisine Giren Saldırgan 2 Kadın Çalışana Kurşun Yağdırdı!

2 YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Ahsen Demirci ve Tuğçe Nur Yılmaz, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

Çevrede çok sayıda kişi toplanırken, saldırıyı duyup olay yerine koşan Demirci ve Yılmaz'ın yakınları ile arkadaşları, gözyaşına boğuldu.

"BİR ANLIK ÖFKE İLE YAPTIM"

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa süre sonra, P.T.'yi olayda kullandığı tabancayla birlikte Arifiye ilçesinde yakalayıp, gözaltına aldı. P.T.'nin ilk ifadesinde, "Bir anlık öfke ile gerçekleştirdim" dediği öğrenildi. Emniyet'e götürülen P.T., sorgusunun ardından adliye sevk edilecek.

KAMERA KAYITTAYDI

Silahlı saldırı, iş yerine ait güvenlik kameralarınca da kaydedildi. P.T.'nin tabancasını çıkarması, paniğe kapılan 2 kadın çalışanın iş yerinin arka kısmına koşarak kaçması, kasada bulunan Ahsen Demirci'nin bankonun altına gizlenmesi, P.T.'nin gizlenen Demirci'ye ateş etmesi görüntülere yansıyor.

Telefon Bayisine Giren Saldırgan 2 Kadın Çalışana Kurşun Yağdırdı!

Telefon Bayisine Giren Saldırgan 2 Kadın Çalışana Kurşun Yağdırdı!

Telefon Bayisine Giren Saldırgan 2 Kadın Çalışana Kurşun Yağdırdı!

Telefon Bayisine Giren Saldırgan 2 Kadın Çalışana Kurşun Yağdırdı!

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Nur Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (77)

OSMANLI:

Çalışan kadınlar adamı kandırıp sırf prim alalım diye operatörü kollarlarsa sonuç bu olur. Hiç üzülmedim. Adam haklı ama adama yazık olmuş hapse girecek

19
31
yanıtYanıtla
doğrucu:

sen nasıl bir vahşisin ya. . . vicdansız. hangi para insan canının yerini tutar. . sizler insanlık vasfınızı kaybetmişsiniz.

yanıt4
yanıt2
SEDA:

Sen ne aptal bir adamsın ya orda olay prim olsa bile hayat söz konusu ne kadar cahil bir düşünce ülke sizin gibi zihniyetlerden dolayı bu halde ??

yanıt5
yanıt2
Birsen:

Bayide alınan paralar çalışanların cebine girmiyo Onlar asgari ücretle çalışan işçi Çok yazık suçsuz ekmeğini kazanan kızlaramı gücü yetmiş Pislik herif

21
2
yanıtYanıtla
adanalı:

kımbılır nasıl terslemıslerdır kadını kımse bosu bosuna yapmaz bunu

4
18
yanıtYanıtla
hhhh:

ne kadar cahilce ne kadar saçma sapan yorumlar orda çalışan sizin bir tanıdığınızda olabilirdi o zamanda böyle konuşabilecek miydiniz acaba hiç bir sebep hiç bir gerekçe bir insanın canını almak için yeterli bi sebep değildir olamazda

yanıt5
yanıt0
ttt:

ulan gerizekalı pis cahil terlenince adammı vurulur hay allhım sizin gbi pslkler bi bitmedi gtti

yanıt10
yanıt1
aaaa:

Senin gibi sığırlar yüzünden dünya bu halde vicdansız

yanıt9
yanıt0
.:

ya yapma arkadaşım adanalı demekle bu yorum normal karşılanmaz.

yanıt0
yanıt0
ADNAN:

Bu ruh hastasına ağır müebbet verilmeli, lanet olasıca yaratık ne istedin 2 genç insandan. .

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title