Haberler

Mansur Yavaş, Osmanlıspor'a Sağlanan Para Kaynağını Kesti

Güncelleme:

Seçim döneminde vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafriyat gelirlerinin Osmanlıspor'a aktarılmasına son verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturan Mansur Yavaş, seçim öncesinde verdiği sözlerden birini daha yerine getirdi. Yavaş, hafriyat gelirlerinin Osmanlıspor'a aktarılmasına son verdi.

OSMANLISPOR'A AKTARILAN PARA KAYNAĞINI KESTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve hızlı başladı. Yavaş, seçim döneminde vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Osmanlıspor'a sağlanan para kaynağını kesti. Osmanlıspor'un bundan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin para kaynaklarından faydalanamayacağı ifade edildi.

SEÇİM DÖNEMİNDE SÖZ VERMİŞTİ

Mansur Yavaş, seçim döneminde katıldığı bir televizyon programında, Osmanlıspor'a aktarılan parayı Ankaralılar için yatırıma dönüştüreceğini söyleyip şu açıklamayı yapmıştı: "Bize 'Kaynak nereden bulacaksınız?' diye soruyorlar. Hafriyat gelirleri Osmanlıspor'a verildi. Günlük 15-20 milyar gelir vardı oradan. Bilboard gelirleri vardı. Bunlar belediyelere verilseydi kaynak oluşurdu. Biz bunların tamamını Ankaralılar için kullanıp yatırımlarımıza kaynak oluşturacağız."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mansur Yavaş Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (254)

OSMANLI:

Oğlum sizin OSMANLI düşmanı olduğunuzu biliyorduk ama SPOR düşmanı olduğunuzu yeni öğrendik

27
67
yanıtYanıtla
Drachen1:

Bu güne kadar ne yaptınız ki CHP olarak, Vatan hainlerine ortak olmaktan başka. Türkiye devletinin kuruluşundan beri millet için yaptığınız olumlu ne var. Parayı kesmiş vah vah. . . Spor insanları birleştirir bunu göremeyecek kadar kıt görüşlü birisi Belediye başkanı olsun hayret. .

13
75
yanıtYanıtla
cehapeli):

osmanlısporun kac macına gittin kardes :) eleştirmek için eleştirmeyin zekaseviyeniz açığa cıkıyor

yanıt19
yanıt2
mustafa:

Asıl vatan haini özelleştirme adı altında devlet mallarını yok pahasına yandaşına peşkeş çekenlerdir. Hiç iş yapmadan devlet kurumlarından, belediyelerden maaş alanlardır. Belediyeden Osmanlı spora aktarılan para Melih Gökçekin kendi takımına Belediyenin parasını peşkeş çekmesi dir. Belediye başkanı eğer belediyenin parasını kendine ait şirkete aktarıyorsa bunun adı destek değil yolsuzluktur.

yanıt21
yanıt4
Kertet:

Spor insanları birleştirir mi? Komik olma

yanıt16
yanıt5
tombala:

spor insanları para ilemi birleştirir, sen ona bakarsan para her şeyi birleştirir, parayla olan dostlukdan kötülük doğar,

yanıt4
yanıt1
zaza:

acilen kanun cikmasi lazim belediyeler hizmeti birakmis futbol takimlarna para aktariyor tum sehrin belediyeleri bole olmus mansur bey gibi baskan hersehre lazim

69
7
yanıtYanıtla
Ahmet Kural:

Baba büyüksün baba. Tüm Ankaralılar olarak her zaman yanındayız. Bu sömürü düzenine sonuna kadar karşıyız. Varol başkan.

58
9
yanıtYanıtla
Turkish man:

Partisi hangi şehirde birşeyler yapmış da bu da yapacak

yanıt6
yanıt16
Turkish man:

FB git kumda oyna

yanıt2
yanıt10
Tüm 254 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title