Haberler

    Bugüne Kadar Yayınlanmış Tüm Avengers Endgame Fragmanları ve Tanıtımları

    Marvel Sinematik Evreni'nin 11 yıllık serüveni, 25 Nisan'da vizyona girecek Avengers: Endgame ile son bulacak. Artık daha fazla fragman ya da tv spotunun yayınlanmayacağı kritik bir döneme girdik. O halde hafızaları tazeleyip heyecanı tavan yapmanın vakti geldi.

    Avengers: Endgame, toplamda 3 saatlik uzunluğu ile eşsiz bir kapanış filmi olacak. Geçtiğimiz hafta filmden sızdırılan 4,5 dakikalık sahneye rağmen hala heyecan dorukta. Filmin yönetmenleri olan Russo Kardeşler, bu sızıntının ardından Endgame'de daha çok sırrın olduğunu bir röportajlarında açıkladılar.

    Sadece son yılların en büyük sinema olayı olarak değil, Endgame'in yeni nesil içerik tüketim kültürü açısından da bir sembol olması bekleniyor. Önümüzdeki Türkiye dahil pek çok ülkede hizmete başlayacak Disney+'da göreceğimiz çoğu Marvel dizisi Endgame'in uzantısı olacak.

    Büyük kapanışa sayılı günler kalmışken, bugüne kadar yayınlanmış olan tüm fragman, TV reklamı ve sosyal medya klibini sizin için bir araya getirdik.

    1. Fragman:

    1. TV tanıtımı: Big Game (Büyük Oyun)

    2. Fragman:

    2. TV tanıtımı: Honor (Gurur)

    Oyuncuların ilk açıklamaları:

    Özel bakış:

    Flimden bir kesit:

    3. TV tanıtımı: Mission (Görev):

    4. TV tanıtımı: No Mistakes, Kids (Hata Yok, Çocuklar)

    Tüm marvel filmlerinden özel kesit içeren son tanıtım: To the End (Sonuna Kadar)

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title