Haberler

İzmir Küçük Kızın Ölümünde 'Mavi Balina' İzine Rastlanmadı

Küçük kızın ölümünde 'Mavi Balina' izine rastlanmadı

İzmir'in Buca ilçesinde, 13 yaşındaki Zehra D.'nin boynunda iple asılı halde ölü bulunmasının ardından polisin yaptığı soruşturmada, 'Mavi Balina' adlı oyunu oynadığına dair herhangi bir bulguya rastlanmadı. Yakınları, Zehra D.'nin evin üst katında oyun oynarken ipin boynuna dolanmasıyla öldüğünü öne sürerken, polisin soruşturması sürüyor.

Üzücü olay dün akşam saatlerinde, Menderes Mahallesi 152 sokaktaki dubleks daireli Özçelik Apartmanı'nda yaşandı. İddiaya göre, evin üst katına çıkan annesi, Zehra D.'yi merdivenlerde, boynunda iple asılı halde buldu. Şoke olan annenin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İki kardeşi bulunan Zehra D., sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Kız çocuğun ölümünde intihar ihtimalini de göz önünde bulunduran ve 'Mavi Balina' isimli sanal oyunla bir ilgisi olup olmadığını da araştıran polis ekipleri, Zehra D.'nin tablet bilgisayarını incelemeye aldı. İnceleme sonucunda, genç kızın bu oyunu oynadığına dair herhangi bir bulguya rastlanmadı. Yakınları, Zehra D.'nin evin üst katında oyun oynadığı sırada, merdivenlerdeki ipin kazayla boynuna dolanmasıyla meydana geldiğini söyledi.

Zehra D. ve ailesinin oturduğu binanın giriş kapısına, Türk Bayrağı asıldı. Küçük kızın bugün ikindide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title