Haberler

Fenerbahçe'den Ayrılacak İsimler Belli Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Kameni, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Slimani, Ayew ve Benzia ile yollar ayrılacak.

Fenerbahçe, sezon sonunda büyük bir revizyona hazırlanıyor. Sarı- Lacivertli ekipte sözleşmeleri sona erecek olan Kameni, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Slimani, Ayew ve Benzia ile yollar ayrılacak.

OZAN TUFAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Bu 9 futbolcuyla birlikte Yanal'ın istemediği Frey de ya satılacak ya da başka bir kulübe kiralanacak. Bu külübün Süper Lig ekibi olması ise büyük bir ihtimal olarak gözüküyor. Reyes'e takım bulunursa o da gönderilecek. Soldado konusunda ise kesin bir karar verilmediği, Ersun Yanal'ın takımda 2. santrfor olarak kalmasına sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Sezon başı kampına katılacak olan Ozan Tufan için karar ise daha sonra verilecek.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı İsmail Köybaşı Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (18)

Lezbiyen Necmettin Aygün:

Bir TS li olarak FB nin düşmesini istiyorum.

12
32
yanıtYanıtla
BORON:

Bi tarafına kına yakarsın diycem vura vura öyle yer bırakmadık sizde

yanıt12
yanıt2
Kenan:

2010 2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

yanıt2
yanıt1
kemencehavasi:

ts nin cinsi bozuk olmasa kupayi sahada kazanirdi dönme ts

yanıt0
yanıt0
xD:

tolga bir maç oynasın öyle gitsin hazırlık maçı hala saha maçı falan da olur

13
0
yanıtYanıtla
1907:

M. TOPAL, ALPER POTUK, VOLKAN DEMİREL İLE DE SEZON SONU YOLLAR AYRILMALI

9
2
yanıtYanıtla
.:

AYEW BENZİA KALECİ KAMENİ HADİ BUNLARI GEÇTİMDE BU TOLGA CİĞERCİYİ BU TAKIMA KİM ALDIRDI ÇOK MERAK EDİYORUM .

3
0
yanıtYanıtla
yahudiali:

comali ve ali koc beceriksizkleri yol gecen hani sanki fener

yanıt0
yanıt0
HH:

Aman allahım yıllar sonra kameninin sözleşmesi bitiyor. Buradan fenerbahçe yöneticilerine sesleniyorum çaktırmadan adama kontrat falan imzalatırlar dikkat edin :D Bu arada sitenize teşekkür ederim Fenerbahçe de kameni diye bir futbolcumuz olduğunu hatırlattıkları için.

1
1
yanıtYanıtla
KRALEX:

ee dıgerleri

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title