Haberler

Samsung Galaxy Fold Ekranı Bir Günde Kırıldı

Samsung'un ikinci skandal modeli Galaxy Fold'mu Olacak?

Samsung Galaxy Fold Ekranı Bir Günde Kırıldı.

Samsung'un Galaxy Note 7 bataryasında yaşanan skandal sonrasında, katlanabilir modelinde de ekranlarının kırılması kafaları karıştırdı. Daha piyasaya sürülmeden ekranlardaki sorunlar, katlanabilir telefonların geleceğini nasıl etkileyecek?

Samsung'un başı ön siparişle satışa sunmaya başladığı katlanabilir akıllı telefon modelinin ekranlarındaki bir iki günlük kullanımdan sonra bozuldunun, kırıldığının ortaya çıkmasından sonra fazlaca ağrıyabilir.

Galaxy Fold'u ilk test eden kullanıcılardan, bir iki günlük kullanımın ardından cihazın katlanabilir ekranınının bozulduğu yönünde şikayetler gelmeye başladı.

Cihazın katlanabilir ekranıyla ilgili yaşanan ilk sorunlar, The Verge, CNBC ve Bloomberg tarafından da paylaşılan mesajlarla dünya çapında dikkat çekti.

Bloomberg editörü Mark Gurman

The screen on my Galaxy Fold review unit is completely broken and unusable just two days in. Hard to know if this is widespread or not. pic.twitter.com/G0OHj3DQHw

— Mark Gurman (@markgurman) 17 Nisan 2019

"İncelemesini yaptığım Galaxy Fold'un ekranı ilk iki gün içinde bozuldu ve tamamen kullanılamaz duruma geldi" şeklinde bir paylaşımda bulunda.

CNBC'nin editörü Steve Kovach ise;

After one day of use… pic.twitter.com/VjDlJI45C9

— Steve Kovach (@stevekovach) 17 Nisan 2019

bir günlük kullanımının ardından cihazın ekranının kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

Yaşanan sorunlardan sonra Samsung cihazların incelendiğini söyledi. Yine de Samsung'un Galaxy Fold modelinin katlanma testlerindeki başarısı aslında çok konuşulmuştu.

Söz konusu Galaxy Fold Mayıs Ayında Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy Fold Ekranı Bir Günde Kırıldı

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Samsung Galaxy Cep Telefonu Galaxy Note Samsung Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title