Haberler

Hp'den Fiyatına Göre Sağlam Özellikler Sunan İlk 15-inç Chromebook!

HP'den fiyatına göre sağlam özellikler sunan 15-inç Chromebook! HP'nin ilk 15-inç Chromebook'u IPS dokunmatik ekran ve tam klavye sunuyor.

Hp'den fiyatına göre sağlam özellikler sunan 15-inç Chromebook!

Hp'nin ilk 15-inç Chromebook'u IPS dokunmatik ekran ve tam klavye sunuyor. HP 15inç Chromebook özellikleri neler?

HP'nin ilk 15 inç Chromebook'unda 449 dolara tam boyutlu bir klavye ve IPS dokunmatik ekran bulunuyor.

Chromebook'lar sahip oldukları kalite ve uygun fiyat özellikleri ile tüketicileri etkilemeye devam ediyor. HP'nin bu ilk 15inç Chromebook modelide bunda bir istisna değil. Tam ölçüsüyle 15.6 inçlik Chromebook, yalnızca tam boyutlu bir klavye ve sayısal tuş takımı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda siyah ışıklı bir IPD dokunmatik ekranda sunuyor. Depolama alanı ise 64GB Flash.

Bu model 449 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu ve iki kat daha büyük eMMC depolama birimi ve daha hızlı Intel Core i5 işlemci için ekstra ödeme yapmanız gerekebilir. Ancak bunun kaça patlayacağı henüz belli değil.

HP'nin uygulama mağazalarına cihazlar gönderilmeye başlandı ancak ürün için yakında ifade çevrimiçi mağazalarında "yakında" olarak gösterilmeye devam ediyor.

HP 15inç Chromebook Etkileyici Özelliklere Sahip

Yukarıda bahsettiğimiz diğer özelliklere ek olarak, 4GB dahili hafıza, entegre Intel HD 610 Grafik kartı ve 13 saat batarya ömrü. Geniş açılı web kamerası, Bang&Olufsen dahili hoparlörler ile geliyor. Gümüş ve Mavi renkleri olacak.

HP ChromeBook 15, Asus'un geçen yıl bu pazara 15 inçlik bir ürünle girişinden sonra daha geniş bir bilgisayar serisindeki bir başka Chrome OS girişi. Acer ve Lenovo'da 15 inçlik modeller üretiyor.

TheVerge

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Intel HP Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title