Haberler

Galatasaray, Yıllık 2,5 Milyon Euro Karşılığında Babel İle Anlaştı!

Güncelleme:

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Beşiktaşlı eski futbolcu Babel ile yıllık 2,5 milyon eurodan 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.

Galatasaray, bir yandan şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdürürken diğer yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim'in kadroda görmeyi çok istediği Ryan Babel için pazarlıklarda önemli aşama kat edildi.

Hollandalı yıldızın takımı Fulham'ın ligden düşmesi kesinleşti. Babel bu nedenle boşa çıkacak. Cim Bom, bonservis bedeli ödemeden tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için teklifini yaptı.

BABEL'E YILLIK 2,5 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Fanatik'te yer alan habere göre; Yönetim, yeni sezonda transferlere önereceği tavan ücreti 2,5 milyon Euro olarak belirledi, Babel'e de bu rakam teklif edildi. Hollandalı oyuncu, 2 yıllık öneriye 'Tamam' dese de imza parası da istedi. Taraflar bu konu üzerinde de anlaşma sağlarsa, sezon bitmeden Babel ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

.:

FENEV KÜMEYE CİK CİK CİKKK

13
2
yanıtYanıtla
ADAM:

Babel BJK''de olduğu zamanlardan beri hayran olduğum bir oyuncu. BJK maçlarını izleyenler bilir ki kaç maçı babel tek başına kazandırdı. Bonservissiz ve 34 yaşına kadar oynayabilecek bir oyuncu alıyoruz. Selçuk inan yıllarca 3. 5 milyon euro alıp kenarda oturdu, o kadar söyleyeyim

9
0
yanıtYanıtla
1903:

SAATTIN BİZİ BABEEEL

2
5
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

ÇÖPP

1
6
yanıtYanıtla
R.O.K:

BU TRANSFER OLURSA DONK VE BABEL BERABER ÇOK GÜZEL İŞLER YAPABİLİRLER BABEL''DE DONK''DA EN AZ 2 YADA 3 SENE DAHA FUTBOL OYNARLAR

5
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

dunya uzerınde 195 ulke var. bu ulkelerde bınlerce futbol takımı var. merak ederım neden bızım takımlarımızda rakıbının gonderdıgı topcuyu ılla alıcam dersın. ıyı de oynasa kotu de oynasa ılla transver edıcek

3
1
yanıtYanıtla
cem:

oh emekli maaşı miss

3
1
yanıtYanıtla
yıl:

yıllık 2, 5 milyon euro, gs da ne çok para varmış yazık yazık yazık , diagne, mitroglou hepsi çöp

1
2
yanıtYanıtla
baybars:

gs ye yaramaz. almayın. yazık verilen paraya.

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YALAN HABER

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title