Haberler

VAR İçin Şok İddia: Sinyal Kesici Aletler Var

Güncelleme:

Eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray'ın sahasında Kayserispor'u 3-1 mağlup ettiği maçın tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi. Toroğlu ayrıca Video Yardımcı Hakem Sistemi konusunda da çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Eski hakem ve sivri dilli yorumcu Erman Toroğlu, "Statlarda sinyal bozucu aletler (Jammer) muhtemelen var. Sistemin frekanslarını bilen varsa o sinyali bozacak aletler var." iddiasında bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun değerlendirmeleri;

"19. dakikada skor 1-1'ken Galatasaraylı Emre Akababa'yı atmayan hakeme dünyada lanet okurlar. Emre ayağını kaldırdı, bir hareket yaptı, harekete devam etti. Adamın boğazına bastı tabanını. Şah damarına gelse, oturttursa adamı bile öldürebilir. İnanamadım. Nasıl hakemsiniz! VAR'daki Serkan Tokat, Fiyasko ya! Sayın seyirciler, seyredeceksiniz. Ben böyle rezillik görmedim. Bu hakem işi nasıl abi!"

VAR İçin Şok İddia: Sinyal Kesici

VAR İÇİN SİNYAL BOZUCU İDDİASI

"Statlarda sinyal bozucu aletler (Jammer) muhtemelen var. Sistemin frekanslarını bilen varsa o sinyali bozacak aletler var. Çok ucuz. Çok bariz. Gol oldu, olmadı. Tam hata sırasında. Bu aletler ABD'de 300 dolar. İyi araştırılırsa, olayın üstüne giderlerse bu aletlerin hangi statta ve nerede olduğu ortaya çıkarılabilir. Sağ tarafına yatarsa, TFF bu olayı çözemez. Belki bu durumu TFF de biliyordur. Bazı konulardan haberdarlar." yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (13)

mustafa:

eee bir haftadır ağlıyo cinconlar mükafatını aldılar.

6
6
yanıtYanıtla
Rasat:

Fenerbahçelyim ancak Galatasaray bu sene sampiyonluğu hakketti kimse hakk yemesin.

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

FUTBOLU ÖLDÜRDÜLER, HAKEMLİK ÖLMÜŞ ÇOKMU. . .

7
0
yanıtYanıtla
var var gs 8 sifir sike var:

var var gs nin arkasinda hain gücler var var

0
3
yanıtYanıtla
Vida elle vurdu aa penalti degilmis:

Gs den once karsiyakayi 7-0 sonra gidip bir sonraki hafta ankarada 6-0 a.gucunu yenen (6.golu izleyin youtube dan) lider olan bjk ye sor:) biz biliriz ;) gs 8 atmis ama bjk 13 gol;) gs yi yenememis ama;)

yanıt1
yanıt0
kayserili:

bu varmıdır nedir gelmese bundan iyiydi hakemler zaten kuralları kafasına göre yorumluyordu şimdi yorumlama gereği bile duymuyolar varın başına adamın hakem arkadaşı oturuyor iki gün sonrada o hakem onun maçına bakacak biri hata yapsa bile rezil olmasın diye varın başındaki göz yumuyor

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya bırakın bu boş işleri, birilerinin işine gelmeyince sinyal kesici bilmem ne, sinyal kesici varsa hakem maçı durdursun kardeşim. ses alamıyorum diye, gündem yapmaktan başka bir şey değil bırakın şu hakemleri, süper ligte her takım hakem hatasına maruz kaldı ve kalıyorda

1
1
yanıtYanıtla
Bilmem:

Sinyal Kesiciler frekansı bilmesine gerek yok ki mantığı her frekansta yüksek sinyal gönderip gürültü yapmak. Yani frekansları üstü sütü bindirip anlamsızlaştırmak.

1
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

havada o kadar çok aynı yüksek yada düşük frekans var ki, ve birde modülasyon ve kodlama sistemi var, modülasyon mantığını uydurmak zor gibi gözüküyor

yanıt0
yanıt0
Fb lee:

2 fb gs macinda hakem gs yi dogradi. Bjk gd macinda net 2 penaltisi verilmedi gs nin. Var vardi. Cakirdi hakem ilginc olan. Konya maci skandalı. Daha neler neler. Cikmis hakem kirmizi vermemismis. Sari vermiş. Keşke faulden gol yemesek elle çıkarılan toplara penalti verilsede rakiplerimize kırmızı çıkmasın ki her hafta çıkmıyor

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title