Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha bu¨yu¨k, daha gu¨çlu¨, daha zengin, daha istikrarlı bir Tu¨rkiye'de yaşamaları için milletimizden aldığımız gu¨çle çalışmalarımızı su¨rdu¨ru¨yoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha bu¨yu¨k, daha gu¨çlu¨, daha zengin, daha istikrarlı bir Tu¨rkiye'de yaşamaları için milletimizden aldığımız gu¨çle çalışmalarımızı su¨rdu¨ru¨yoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tu¨rkiye Bu¨yu¨k Millet Meclisinin 99'uncu kuruluş yıl dönu¨mu¨nu¨, Tu¨rkiye'nin ve du¨nyanın tu¨m çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Erdoğan, mesajında "Milli egemenliğimizin temelleri atılırken, aziz milletimiz her yaştan ferdiyle zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda birlik ve beraberlik içinde yılmadan mu¨cadele vermiştir. 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' şiarıyla istiklal ve istikbal mu¨cadelesini su¨rdu¨ren, geleceğine yön veren milletimiz için Meclisin kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgu¨rlu¨ğu¨mu¨zu¨n gu¨vencesi olmuştur." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"23 Nisan 1920, milli iradeyi her tu¨rlu¨ gu¨cu¨n u¨stu¨nde tutan milletimiz için, milli iradenin dışında ve u¨stu¨nde hiçbir gu¨cu¨n, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır.

Kurtuluş Savaşı'nda kahramanlık destanı yazan aziz milletimiz, Cumhuriyet'in kuruluşunun ardından her alanda hızla gelişmeyi ve ilerlemeyi ilke edinmiş; Tu¨rkiye bugu¨n, du¨nyanın saygın ve örnek u¨lkelerinden bir durumuna gelmiştir.

Bizler de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha bu¨yu¨k, daha gu¨çlu¨, daha zengin, daha istikrarlı bir Tu¨rkiye'de yaşamaları için milletimizden aldığımız gu¨çle çalışmalarımızı su¨rdu¨ru¨yoruz.

Tu¨m du¨nya çocuklarıyla el ele kutladığımız 23 Nisan Çocuk Bayramı, milletimizin çocuklara verdiği değerin en gu¨zel tezahu¨ru¨du¨r.

Millet olarak, çocuklarımızı du¨nyadaki en kıymetli varlık olarak göru¨yor, onları el u¨stu¨nde tutuyoruz. En bu¨yu¨k arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuruluşundan bu yana Tu¨rkiye Bu¨yu¨k Milleti Meclisi çatısı altında u¨lkeye hizmet etmiş tu¨m milletvekillerine şu¨kranlarını sunarak, "İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Tu¨rkiye Bu¨yu¨k Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ile tu¨m şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.

Tu¨m çocuklarımızın, tu¨m du¨nya çocuklarının bu mu¨stesna bayramını gönu¨lden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

23 Nisan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title