Haberler

Ryan Donk, Babel'i Galatasaray'a Çağırdı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Donk, yakın arkadaşı Ryan Babel'e, "Hadi gel kırmızı kafa" diyerek sarı-kırmızılı takıma katılması çağrısında bulundu.

Bu sezonun ara transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak Fulham'ın yolunu tutan ancak İngiltere'de takımının küme düşmesine engel olamayan Hollandalı yıldız futbolcu Ryan Babel'in Türkiye'ye geri döneceği konuşuluyor.

SOSYAL MEDYADAN GALATASARAY'A ÇAĞIRDI

İsmi sık sık Galatasaray ile anılan Hollandalı futbolcuya bir çağrı da yine Sarı Kırmızılı kulübün yıldız futbolcusundan geldi. Vatandaşı Donk, sosyal medya hesabı üzerinden Babel'i Galatasaray'a çağırdı.

"HAYDİ GEL KIRMIZI KAFA"

Galatasaray ile sözleşmesi otomatik olarak bir sene daha uzayan Donk, Instagram hesabından Babel'in fotoğrafının altına "Haydi gel kırmızı kafa" mesajını paylaştı. Bu mesaj aynı zamanda Galatasaraylı taraftarları da heyecanlandırdı. Bu ikili son olarak birlikte Kasımpaşa forması giymişlerdi. Babel'in transferi ile ilgili kısa zamanda kararını açıklaması bekleniyor.

Ryan Donk, Babel'i Galatasaray'a Çağırdı

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ryan Babel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

ZAZAKİ:

YABANCILARLA BİR YERE VARILMAZ BÜTÜN KLÜPLER YABANCI ÇÖPLÜGÜNE DÖNMÜŞ ÖNCE BİR TÜRK FUTBOLUNU YERLİLEŞTİRİN ÇOCUKLARA YAKINDA NUMUNE YERLİ OYUNCU GÖSTERMEYE BAŞLAYACAKSINIZ A BAK KIZIM BAK OGLUM İŞTE BU TÜRK FUTBOLCU NESLİ TÜKENMEK ÜZERE . . .

1
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aaa adam aybasi olmus

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title