Haberler

Gökhan Özoğuz'dan Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki: Yazıklar Olsun!

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı sosyal medya hesabından sert bir dille eleştirdi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirilen saldırıyı kınayan mesajlar paylaştı. Athena grubunun kurucusu ve solisti Gökhan Özoğuz ise Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'da gerçekleştirilen saldırıyı ve link girişimini, "YAZIKLAR OLSUN ! Şehid bizim şehidimizdir! İşte bir ülke böyle ayrıştırılır ve böyle bölünür. Ama gerçek vatansever halk buna izin vermeyecek! Onlar çoğunluktur! Bu rezaleti yapanlar azınlık. Gün geldiğinde yüzlere bakamazsınız. Kul hakkı ile gelme buyurulmuş. Nasıl uyuyorsunuz?" sözleriyle kınadı.

Gökhan Özoğuz'dan Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki: Yazıklar Olsun!

"LİNÇ GİRİŞİMİNİ ÜZÜNTÜYLE KINIYORUM"

Sözlerine devam eden ünlü şarkıcı, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beyfendiye yapılan ADİCE saldırıyı ve LİNÇ girişimini üzüntü ile kınıyorum! Allah ülkemizi bu hallerden muhafaza eylesin. Ülkemiz inşallah bu dönemi atlatacak. Bu yoz asılsız yaftaların bini bir para olan dönemden bir an önce çıkmak ümidiyle. Üretim, eğitim, sanat, asayiş konularında hak-hukuk eşitlik, ileri görüş sahibi bir ülke olmamızı umut ediyoruz. Her şeyimiz bu ülke için olsun. Şahsımız için değil." ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz'dan Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki: Yazıklar Olsun!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Gökhan Özoğuz Athena Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (74)

Mehmetali:

Ey atena senin cenazen olsa ve tetik çeken parmaklar orada olsa sen neyapardin alkislarmiydin

57
14
yanıtYanıtla
vatan sever:

senin gibiler o alilenin acısını anlayamaz onların canı gitmiş ne için gitti önce bunu sorgula bende aynı şekilde can verebilirmiyim deyin birde sizin canınızı sizden koparanlara destek olmuş birini görseniz siz daha fazlasını yapardınız terörün iyisi olmaz terörü destekleyeninde iyisi olmaz bu gün o alinin canı yarın sizin ailenin canı gider o yüzden içimizdeki destek olanları susturalım destek oldurmayalım

17
16
yanıtYanıtla
Baba:

Sen suriye vatandasisin sen şehit bilmezsin ancak kaçarsınız

30
3
yanıtYanıtla
UA:

chp nin yandakcısımı oldun şimdi hayırdır her olaya atlıyorsun sanamı kaldı.

17
14
yanıtYanıtla
GÖLELİ 75:

BİNLERCE ASKERİMİZ ŞEHİT EDİLİRKEN NERDEYDİN GÖKHAN EFENDİ. İKİ KELAMDA PKK YA ETSEYDİN YA

18
13
yanıtYanıtla
..:

binlerce asker ölmüş onun için sorunmu muhim olan chpye bişey olmasın önemli olan odur onlara için

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

Sana yazıklar olsun bu milletin tepkisini anlayamamaış olduğun için.

18
13
yanıtYanıtla
Adamol:

Buda başımıza Atilla Taş 2 sanki

15
15
yanıtYanıtla
Mavi:

Su soytarıyı haberyapmayın yahu

14
14
yanıtYanıtla
ADNYZNKİİ:

ne diyor bu havuç. ne yer ne içer neyle beslenir ki. . . neyse ben sarı dokuzluya okey atıyorum yarım saattir dönüyorum. hala okey gelmedi hesapta kabardı. yancılar da ha bire ayran içiyor valla. .

yanıt5
yanıt4
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title